Top, zoals altijd

Auto werd netjes opgehaald en teruggebracht voor onderhoud en APK. Zoals je mag verwachten wordt je netjes vooraf gebeld voor overleg en lijken de kosten marktconform te zijn.

Goede en nette service

Auto gemaakt. Prijs op afspraak. Geen andere kosten die erbij komen. Auto werd gewassen afgeleverd. Dikke prima zo!

Ik heb een klantvriendelijke benadering ervaren.

Telefonisch contact/afspraak maken was prima. Auto werd keurig schoon afgeleverd.

Prima geholpen. Goede service, vriendelijk. Kortom een super bedrijf.

Gewoon een top garage.

Ik ben super blij bij deze garage. Is zeer klantvriendelijk. Voert zeer goed de service uit. Gewoon in een woord uitstekend.

Uitstekende service en duidelijk/eerlijk

Ga hier nooit meer weg!

Duidelijke communicatie. Vriendelijk personeel.

Klantgericht meedenken service en niet de hoofdprijs

Trekhaak onder de auto laten zetten keurig netjes gedaan.

Snel en duidelijk (vooraf) geholpen

Prettig om te horen wat er moet gebeuren (en wat het kost) alvorens wordt overgegaan op de daadwerkelijke werkzaamheden. Snel alle werkzaamheden uitgevoerd. Prijs is ok. Fijn om nadien adhv foto's te zien wat is gedaan.

Super service! Fijne mensen!

Aardige mensen die je goed en snel helpen! Zeker aan te bevelen!

Uitvoerig in omschrijving van de werkzaamheden inclusief foto’s. Indruk is zorgvuldig, net en vriendelijk. Desondanks klein foutje ontdekt: boven de fotopagina staat het verkeerde kenteken vermeld!

Prima geholpen

Banden wisselen. Ging snel en vakkundig.

prima geholpen

geheel naar wens opgelost niet werkende claxon

Prijsopgave vooraf, klus is prima en netjes uitgevoerd.

vriendelijk en goede service

Het lijkt mij dat het ervaren jonge monteur zijn.

prettig en accuraat geholpen

vooraf duidelijke afspraken over reparaties en onderhoud. Ook over de kosten. Auto netjes schoon bijhet ophalen

Zoals altijd volledig tevreden

Vooraf alles besproken en een prijs overeengekomen, waaraan men zich aan heeft gehouden. Werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Zoekopdracht enorm goed uitgevoerd!!!

Goed geluisterd naar wat we wilden. Snel een supermooie Audi A3 gevonden die voldoet aan al onze wensen. Top.

Ze bieden echt uitstekende service.

Uit het niets begon mijn motormanagement lampje van mijn Audi A3 te branden. We konden de auto binnen een dag naar Auto & Service brengen en ze begonnen direct met de diagnose. Uit de diagnose bleek dat de motor stationair onregelmatig liep. Dit kwam volgens de foutmelding door een afwijking in het brandstof systeem. In eerste instantie was het vermoeden dat het lucht brandstof mengsel niet goed was. Uit de diagnose bleek dat het karterfilter defect was en vol met olie zat. Omdat het onderdeel mototspecifiek was moest deze besteld worden. Uiteindelijk heeft de vervanging van het onderdeel niet het probleem opgelost. Ze gingen verder met de diagnose en vonden een membraan bij een klep die niet meer goed functioneerde. Uit tests (afstoppen van de luchtinlaat) leek het vervangen van dit onderdeel het probleem te verhelpen. Dit was echter niet het geval en ze gingen dus verder met de diagnose. Uiteindelijk kwamen ze bij de echte oorzaak van het probleem. De krukas kering was kapot en lekte erg veel olie. Omdat het de versnellingsbak uitgebouwd moest worden, was dit een erg dure reparatie. Echter waren ze bij Auto & Service erg schappelijk in de uren, mede omdat het diagnose traject langer duurde dan verwacht. Uiteindelijk hebben ze ook bekeken waardoor de krukas kering defect is geraakt en dit kwam door het defecte karterfilter (door dit defect bouwde de druk op en die is uiteindelijk bij de krukas kering vrij gekomen). De initiële diagnose was dus uiteindelijk ook de oorzaak van alle problemen. Conclusie: Auto & Service is een heel net autobedrijf. Ze dachten goed mee en communiceerden erg duidelijk over hun bevindingen. Verder vond ik ze meer dan schappelijk in de kosten. Tijdens onze gesprekken kon ik ook duidelijk merken dat ze het erg belangrijk vinden om een zo goed mogelijke service te bieden. Wat dat betreft is de naam Auto & Service ook zeer toepasselijk. Al met al raad ik Auto en Service zeker aan!

Prima service, snel, goed en no-nonsense

Auto werd voor een beurt en APK thuis opgehaald en teruggebracht. Alles Corona-proof voorzie van folie en beschermingsmateriaal. Beurt zelf goed uitgevoerd, er komen altijd wel een paar kleine dingen naar voren, maar dat is prima, oog voor detail zullen we maar zeggen.

Top service

Wederom weer prima service, Grote beurt, APK en extra dingen goed uitgevoerd.

Simpelweg uitstekend!

Zeer duidelijke beschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden.

Keurig en snel!

Auto en service is een top garage. Ze helpen mij altijd fantastisch snel & deskundig! Ga zo door!

Voor onverwachte controle zonder problemen even tijd gemaakt. Daarna goede feedback en overleg.

Uitstekende service als altijd!

Altijd paraat voor kleine en grote mankementen. Prettige service, goede uitleg. Niets dan lof voor Tim en z’n mensen.

Vosboerweg 3

7556 BT Hengelo ov

Over Auto & Service

Auto & Service Hengelo - Dé specialist in Audi, Seat, Škoda​ en Volkswagen in Twente Auto & Service in Hengelo is een universeel autobedrijf wat zich voornamelijk richt op de merken Audi, SEAT, Volkswagen, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Deze merken hebben voor ons dan wel geen geheimen, maar door onze samenwerking met Bosch Car Service kunnen ook andere type en merken auto’s terecht in onze ruime werkplaats. Wij werken altijd met transparante prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, diagnoses van storingen en APK van uw auto. Tevens verkopen en leasen wij auto's. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons autobedrijf? Breng dan een bezoek aan de Vosboerweg 3 in Hengelo. De koffie staat klaar!