Guus heeft perfect werk geleverd!

mooie snelle service met het monteren van winterbanden!

goed en objectief advies

Bijzonder prettig dat er realistisch wordt meegedacht.

Zeer klant vriendelijk en professioneel bedrijf

Erge goede service en vakbekwaam

Ik werd goed geholpen, duidelijke uitleg en snelle service. Netjes toestemming gevraagd voor de geconstateerde gebreken. En een super mooie leen auto

Uitstekende nette service

Zeer onder de indruk van de nette service. Ze belde netjes dat het probleem nog niet was geïdentificeerd en of de auto een dag langer mocht blijven staan. Ze hebben onderdelen opgezocht die moeilijk te vinden zijn. De reparaties zijn geweldig vastgelegd in beeld en geschrift en ook is de auto gewassen waardoor eventuele vlekken van onderhoud of de verbruikte ruitenvloeistof zijn verdwenen. Top!

Erg goed

Zaken waren goed geregeld, de reparatie goed gedocumenteerd en toegelicht. Prima service.

Top Service

Perfecte service

Perfect uitgevoerde reparatie

Top. Dat is het altijd

Top. Dat is het altijd

Uitstekend geholpen

Vriendelijk personeel probeert mee te denken

Goede service en werk

Fijne keurige snelle service!

Je wordt netjes op de hoogte gehouden en bij een defecte accu komen ze bij je thuis om deze te vervangen!

heel netjes

je wordt netjes ontvangen, er wordt nog even gebeld of het allemaal in orde is, wat er gaat gebeuren, zodat je geen rare verrassingen krijgt na de tijd.

Als altijd zeer goede service, deze keer alleen bandenwissel, maar toch kijken ze even de vloeistoffen na. Kortom Top!

Reparaties weer prima uitgevoerd!

Afspraak makkelijk zelf ingepland, kosten worden vooraf besproken na eerste inspectie, reparaties vakkundig uitgevoerd en goede service daarna.

prijs vooraf doorgenomen en auto wassen gratis

Prijs vooraf doorgenomen. netjes te woord gestaan. Auto afgeleverd.. schoon van binnen buiten

Zoals het moet...

Vriendelijk

Altijd met foto's ondersteund wat er gedaan is aan je auto.

Kan iedereen de garage aanbevelen.

No nonsense super service

Zomer naar winterwielen wissel snel en adequaat

Prima, tijdig en fijn dat je er flexpekken hebt om te kunnen werken

Prima service!

Snel en deskundig gerepareerd.

toppers

Alles weer keurig voor elkaar. communicatie, prijs alles

Zie mijn commentaar. De technische uitvoering is altijd prima, begin svp niet

Altijd prima, jullie hebben geen enquête nodig dit is zo huiskes kokkeler. Één advies doe Dat niet! vertrouw gewoon heel simpel op jullie medewerkers. Prima mensen die je niet moet “controleren” met dit soort zaken. Ben erg benieuwd wat jullie van mijn reactie vinden en of ik daar nog iets van terug hoor! Een hartelijke groet Vincent Bos

Prima snelle service

Auto voor APK. Snel geregeld. Nette prijs. Vast adres.

Mijn ervaring is zeer goede

Mijn ervaring is zeer goed, omdat de reparaties snel en goed waten uitgevoerd met een volledig goed rapport en kostenbesparend advies. Ik ben zeer tevreden.

Vosboerweg 3

7556 BT Hengelo ov

Over Auto & Service

Auto & Service Hengelo - Dé specialist in Audi, Seat, Škoda​ en Volkswagen in Twente Auto & Service in Hengelo is een universeel autobedrijf wat zich voornamelijk richt op de merken Audi, SEAT, Volkswagen, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Deze merken hebben voor ons dan wel geen geheimen, maar door onze samenwerking met Bosch Car Service kunnen ook andere type en merken auto’s terecht in onze ruime werkplaats. Wij werken altijd met transparante prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, diagnoses van storingen en APK van uw auto. Tevens verkopen en leasen wij auto's. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons autobedrijf? Breng dan een bezoek aan de Vosboerweg 3 in Hengelo. De koffie staat klaar!