Altijd weer zeer goed

Nette ontvangst, afspraak vangt op tijd aan, duidelijke uitleg en prima uitvoering.

Zoals altijd perfect!

Auto & Service onderhoudt al jaren mijn auto en ik ben nog steeds zeer tevreden. Ze zijn altijd vriendelijk, communiceren duidelijk wat nodig is en wat dat kost, en leveren de auto keurig op.

Perfecte Service!

Jullie doen jullie naam eer aan! Perfecte Service.

Transparant en geen verrassingen achteraf.

Helder, transparant en duidelijk.

zoals altijd erg goed geholpen. Zeker een aanrader.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak.Proffesioneel.

Snel geregeld

Prima garage en service

Tot dusver altijd tevreden over het uitgevoerd werk, advies en de service. Het uitleggen van het uitgevoerde werk middels foto's vind ik een groot pluspunt. Daarnaast het extra beetje service (schoonmaken, auto wassen) wordt ook zeer gewaardeerd. Het is mogelijk niet de goedkoopste garage, maar de andere pluspunten zijn voor ons reden genoeg om terug te blijven komen.

Betrouwbaar en vakkundig

Auto&Service onderhoudt mijn auto al jaren naar tevredenheid. Vooraf wordt er goed besproken wat er voor onderhoud nodig is en in goed overleg uitgevoerd.

Probleemloos….

Bij Polo van mijn vrouw is getracht de Xenon koplampen te stelen. Gelukkig niet gelukt, maar de afstelling was totaal ontregeld. Één telefoontje met Bas Jan en de afspraak was gemaakt. Een uur later was alles geregeld en nieuw afgesteld. Chapeau team Auto en Service in Hengelo

Kort en krachtig top bedrijf,

De mensen zijn vriendelijk, goede uitleg, goede service kortom zij verdienen de hoogste cijfer. Dankjewel

Geweldige service

Om 8 uur gebeld voor een vermeende storing aan mijn VW T-Cross waarna om 8.30 uur al monteurs voor de deur (op 8 km van de garage) stonden, die in minder dan 5 minuten het probleem al gevonden hadden. Een klasse service waarbij ik deze garage aan eenieder kan aanbevelen.

Tevreden zoals altijd

Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd zoals vooraf besproken.

Duidelijkheid

Duidelijk vooraf de prijzen, overleg m.b.t. betalen was ook mogelijk. Kortom prima. Vorige auto's deed ik ook altijd hier.

Goede service en duidelijke communicatie

Eerste keer dat ik bij A&S voor een onderhoudsbeurt ben geweest naar aanleiding van een aanbeveling van een collega. Duidelijke prijsindicatie vooraf, 's ochtends na inspectie een telefonische update over de meerkosten en auto keurig op tijd terug gebracht met duidelijke fotorapportage over de uitgevoerde werkzaamheden.

Vriendelijk, direct en vakkundig geholpen

Vriendelijk, direct en vakkundig geholpen

Zeer positief

Mijn ervaring is zeer positief , correct en netjes ontvangen .

Netjes en volgens afspraak

Goede service en gewerkt volgens afspraak

Altijd een persoonlijk welkom

Goedemorgen Edwin.. dan en je welkom toch! Goede service en bij een kleine onderhoudsbeurt wordt ook al de auto gewassen. Ook voor de kleine vraag welkom, zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Top!

Servicegericht

Deskundig, denken met de klant mee, goede service.

zeer goed

Ik had problemen met de banden en kreeg een waarschuwing op het dashboard van kijk de bandenspanning na, het probleem is verhopen en de boordcomputer is gereset.

Directe service

Duidelijke afspraken, inzage in eventuele mankementen. Vlot en netjes geholpen!

Vosboerweg 3

7556 BT Hengelo ov

Over Auto & Service

Auto & Service Hengelo - Dé specialist in Audi, Seat, Škoda​ en Volkswagen in Twente Auto & Service in Hengelo is een universeel autobedrijf wat zich voornamelijk richt op de merken Audi, SEAT, Volkswagen, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Deze merken hebben voor ons dan wel geen geheimen, maar door onze samenwerking met Bosch Car Service kunnen ook andere type en merken auto’s terecht in onze ruime werkplaats. Wij werken altijd met transparante prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, diagnoses van storingen en APK van uw auto. Tevens verkopen en leasen wij auto's. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons autobedrijf? Breng dan een bezoek aan de Vosboerweg 3 in Hengelo. De koffie staat klaar!