Goed bedrijf en fijne en kundige eigenaar en medewerkers.
Eerlijke garage die meedenkt met de klant. Altijd goede reparaties en vriendelijk personeel.
Positief, meedenkend en klantvriendelijk
Top, prima vakmensen die echt met de klanten meedenken en zich aan afspraken houden.
Erik van Hoof is zeer klantvriendelijk! Hij heeft veel kennis van diverse automerken en gaat met zijn tijd mee. Je kunt je auto toevertrouwen aan hem. De prijs/kwaliteit is ook goed.
Kom er al bijna 10 jaar, vriendelijk en deskundig personeel. Je hoeft maar te bellen en je kan terecht. Er wordt meegedacht in de wensen en mogelijkheden van de klant.
Zeer fijne garage,je word hier snel en vakkundig geholpen Ik kom hier zelf met veel plezier. Ik beveel deze garage dan ook iedereen aan
Prettig en eerlijk bedrijf, die ruime tijd heeft voor vragen en opmerkingen. Daarnaast ook duidelijk in wat er gaat gebeuren aan de auto, en daarbij een duidelijke factuur.
Goede service behulpzaam betrouwbaar
Snelle en betrouwbare service.
Wij komen al jaren bij dit bedrijf en wij vinden het een super bedrijf. Wanneer we vragen hebben zullen ze altijd meedenken voor de beste oplossing. Ze zijn eerlijk
APK-keuring gecombineerd met een grote onderhoudsbeurt
Prima service. Zeer klantvriendelijk.
Randweg 18 A
5711DJ Someren