Top garage, kom er al jaren!

Gewoon top service, no nonsense en lekker vlot allemaal. Kom hier al jaren met verschillende auto's!

Snel geholpen.

Geweldige snelle en goede service

Met een afspraak altijd op tijd beginnen en eraan blijven. In dit geval een bandenwissel en binnen de tijd klaar.

Fijn bedrijf

Al jaren goede contacten met dit bedrijf. Een aanrader voor een occasion én voor auto onderhoud.

zoals je graag geholpen wilt worden

Prima bedrijf dat snapt wat je nodig hebt als je zelf ook ondernemer bent kan het een ieder aanbevelen

Zeer zeker aan te raden deze garage!

Op zoek naar een goed busje waar ik in kan slapen kwam ik bij Vos autotechniek terecht. Gebeld en op mijn vragen kreeg ik foto's en een uitgebreid verslag. Na een proefrit had ik alle vertrouwen in deze garage. Wat ik zeer waardeer is de aandacht en tijd die de eigenaar Matthijs neemt. Hij heeft meerdere onderdelen vervangen en de auto nog een kleine onderhoudsbeurt gegeven. Zeer zeker aan te raden!

Goede klantgerichte service

Ben niet voor niets al jaren een tevreden klant

Zeer goeie garage

Goede service denkt mee over de mogelijkheden

Super snel geholpen

!00%

100%

alles netjes gedaan en netjes overlegt wat nodig was

doen goed hun werk zoals het behoord

Mannen staan altijd voor u klaar

Goed in overleg en service. Ook snel wanneer je op locatie pech hebt.

Goede profi uitstraling

Goede service... luisteren naar de klant

Wij zijn erg te Vreden met vos autotechniek

Je word altijd snel geholpen en te Vreden Met het sneller afhandeling. Een bedrijf met een goede service .

Goeie service

er wordt altijd duidelijk verteld wat er precies mis is.. desnoods met foto’s. En je kunt snel terecht

Uitstekend bedrijf echte aanrader

Meerdere auto,s gekocht. Altijd goed behandeld. Is er iets niet goed aan de auto , dan wordt altijd alles netjes opgelost. Komen afspraken na. Een zeer goed en gezellig bedrijf.

klantvriendelijk in alle opzichten

makkelijk om een afspraak te maken vragen en klachten worden serieus genomen snelle service

Super garage

De ontvangst op de receptie is allerhartelijkst. Een afspraak is snel gemaakt. S,morgens de auto gebracht voor apk en kleine beurt en met de middag al klaar. En vervangend vervoer.

Ben goed en netjes geholpen.

Word altijd netjes geholpen. Goede service. Ben zeer tevreden.

Goede uitleg en afhandeling van de afspraak.

Goede uitleg van de gedane werkzaamheden en geraamde factuur was in overeenstemming met de begrote kosten.

Goede en fijne service

Prettige manier van werken.

Top service !

Snelle service, eerlijke adviezen, top team!

Wheedwarsweg 18

7471 GG Goor

+31 547 276 295

Over Bosch Car Service Vos

Vos Autotechniek is opgericht in 2008 door Matthijs Vos na jarenlang automonteur te zijn geweest bij verschillende bedrijven. Vos Autotechniek is een aangesloten bedrijf bij Bosch Car Service. Professionals met passie! Er zijn nog steeds mensen die denken dat hun auto door een merkdealer moet worden onderhouden omdat anders de fabrieksgarantie vervalt. Dat is echter allang niet meer het geval. Daarom is het goed om te weten dat u ook op het gebied van service en onderhoud met een gerust hart alles aan Bosch Car Service Vos kunt overlaten, met behoud van garantie. Wij beschikken over compleet uitgeruste faciliteiten met de modernste elektronica voor alle gangbare merken, van Fiat tot Ferrari. Bovendien hebben we monteurs in huis die hun vak niet alleen verstaan maar er ook plezier in hebben. En dat merkt u. Wij bieden u: *Reparatie en onderhoud van alle merken *Reparatie en onderhoud voor leasemaatschappijen *Apk keuringsstation *Aircoservice *Storingsdiagnose *Ruitvervanging en reparatie *Bandenservice *Aanhanger/caravan/camper reparatie en onderhoud *Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s *Lease, financiering en verzekeringen *Schade taxatie en reparatie. (altijd gratis vervangend vervoer tijdens schade) U heeft de mogelijkheid bij klein onderhoud/reparatie of bandenservice, te wachten tot uw auto weer gereed is. Dit in onze receptie onder het genot van een kop heerlijke koffie of thee. Voor ons aanbod van occasions zie www.vosautotrading.nl. Wij zijn BOVAG erkend en aangesloten bij stichting de nationale autopas (NAP), kortom een vertrouwd adres voor de aanschaf van uw ‘nieuwe’ occasion. Graag tot ziens bij Bosch Car Service Vos.