Hele goede klant vriendelijke service.

Een afspraak maken verloopt vriendelijk. Aankomst op afgesproken tijd prettig ontvangen. Luisteren goed naar de eventuele mankementen, en wat de reparatie betreft, je hoeft niet lang wachten. Ook de uitleg is over de gemaakte kosten begrijpelijk. Ze proberen de reparatie kosten laag te houden.

Goede service, goed gevoel

Eerste bezoek van me aan dit autobedrijf. Goede service, zeer tevreden

perfect

Gemakkelijk een afspraak kunnen maken en een fijne service.

Ruitenwisser geplaatst op zaterdag.

Snel en goed geholpen. Vriendelijk ook.

Snel en goed geholpen. Vriendelijk ook.

prima garage en service

goede service na aankoop fijn dat ik zo geholpen werd met die nieuwe electronica mbt navigatie enz

ik heb een goede formele ervaring met de garage.ik heb de indruk dat men goede en betrouwbare adviezen geeft.

Prima, eerlijke en snelle service

Snel geholpen met een eerlijk advies.

praktisch en dus goed.

Zie bovenstaande!

Zeer klantvriendelijk en supersnelle service.

Band lek, reserveband een soort thuiskomer op de auto gelegd en wat nu. Je mag met zo n bandje maar een kort stukje en niet harder dan 80 km per uur rijden. Naar autobedrijf van Limpt. Na een half uurtje en een heerlijk bakkie koffie reed ik zeer tevreden weg met de gemaakte band onder mijn auto. En het was nog goedkoop ook. Wat een service super. Mijn complimenten !!!

Uitstekende en snelle service

Auto gebracht voor enkel APK. Wilde tegelijk toch ook een kleine beurt. Ze hebben dat direct dezelfde dag nog voor elkaar gekregen!

Super service

Snelle correcte afhandeling van mijn C1tje

Vriendelijk correct ..garage waar ik zeker terug ga

Snelle service van vakmannen voor een goede prijs!

Ik ben snel geholpen door de aardige mensen van van Lipmt. Geen verrassingen want ik werd netjes opgebeld om de mogelijkheden voor een lastig defect onderdeel te bespreken. Het personeel is netjes en vriendelijk en het werkplaats uur tarief is een goede prijs. Wat wil je nog meer? Mijn nieuwe favorite plek voor onderhoud!

Betrouwbaar

Betrouwbaar Service Klant gericht

Goede en betrouwbare service.

Wij kunnen Marco en zijn team van harte aanbevelen. Vriendelijke en betrokken mensen. Van Limpt is al jaren lang onze betrouwbare dealer bij de aankoop en het onderhoud van onze auto.

Nog nooit zo goed en vriendelijk geholpen

Al tot twee maal toe hebben de mannen van Van Limpt me uitstekend geholpen, waar anderen garages me lieten stikken. Ze geven eerlijk en oprecht advies zonder geldklopperij. Ik ga vanaf nu niet meer naar een andere garage!

Vriendelijke mensen. Zeer professioneel. Jij voelt meteen dat je welkom bent.

Betrouwbaar vakmanschap

Vakmanschap is meesterschap

Keurig vlot en correct geholpen

Ik kwam om een occasion te kopen. Vanaf het allereerste telefoongesprek was het vriendelijk en helder. We maakten een bezoekafspraak en alles stond klaar toen ik kwam. De verkoper luisterde met aandacht naar mijn reden om deze auto te kopen en was vriendelijk. Nadat we overeengekomen waren dat ik de auto zou kopen stond hij de volgende dag klaar en kon ik er zo mee wegrijden, na nog wat goede adviezen. En nu maar afwachten of ik er over 5 jar nog steeds tevreden over ben.

Snelle apk keuring. Online boeking. Top

Netjes, direct, behulpzaam

Vriendelijk personeel, nette occasions, behulpzaam en meedenkend. Zeker een aanrader.

vakkundig en klantvriendelijk

Vakkundig en klantvriendelijk

We hebben snelle, goede service ervaren.

Wij stonden met pech, ( de auto startte niet meer) op een parkeerterrein in Veldhoven. Na een telefoontje met garage van Limpt kwam deze snel te hulp. Binnen een uur was het probleem , door een nieuwe accu te plaatsen, verholpen.

prima service en snelheid

zie boven!