Snel en goed geholpen.

Tijdends onze vakantie ging de airco stuk. Het was snel en vakkundig verholpen!

Top!!!

super service!!

Prima en betrouwbaar autobedrijf

Ik heb heel wat autobedrijven vergeleken voordat ik hier kwam. Dhr. van Limpt is geduldig en betrouwbaar. Ik heb een auto gekocht met Bovag garantie, er bleken wat problemen met de koppeling. Deze werd echter zonder discussie vervangen. U kunt hier rustig naar toe gaan. Karin

betrouwbaar en servicegericht

Denkt mee in oplossingen Eerlijk en betrouwbaar

Super bedrijf

Goed contact, goede service en een verademing tov sommige officiele dealers. Ga vooral zo door ;-)

topservice auto niet in onderhoud toch fantastisch geholpen!!

topservice auto niet in onderhoud toch fantastisch geholpen!!

Prima!

Ik wordt hier altijd prima geholpen, klantvriendelijk,betrouwbaar en goed qua prijs. Ik kom hier al vele jaren naar tevredenheid.

vriendelijk, goede service.

Een rammeltje dat we niet thuis konden brengen werd door Marco wel herkent. EN herstelt.

Goede service, goed advies, mega snel geholpen, vriendelijk personeel.

Ervaren autobedrijf

Goede service, word goed gecommuniceerd bij bijzonderheden aan de auto.

Goede service, snel geregeld

Zoals gewoonlijk ben ik weer goed geholpen. En tijd terug nog een grote beurt gehad en nu was het tijd voor de APK. Ze vroegen (terecht) nog even of ik ook de airco verschoond wilde hebben. Omdat het wel tijd was vond ik dat een goed idee en ze gaven direct netjes de opties en prijzen. Fijn met een leenfiets terug naar huis en dezelfde dag de auto weer kunnen ophalen.

Netjes ontvangen en een hele goede uitleg over de auto die wij gekocht hebben

Netjes behandeld goede uitleg hartelijk ontvangen

okee

okee

Goed geholpen.

Goed geholpen

Prima Service

Onze bedrijfswagen voor het eerst hierheen gebracht nadat de dealer van onze wagen failliet gegaan was. Alles ging netjes volgens afspraak Meerdere wagens gaan er binnenkort naartoe

Krijg altijd prima en vakkundige service bij dit bedrijf. Ondanks enkele uren werk aan een dolgedraaide schroef van het gaspedaal, toch maar een uur in rekening gebracht.

Geweldig bedrijf. Uitstekende service

Vanaf het begin van Autobedrijf Van Limt in 1982 is dit de leverancier van mijn auto's en ook voor alle onderhoud

Prima garage, kundig goede service.

Zeer fijn en betrouwbaar garage bedrijf

Nu enkele malen geweest en een top bedrijf, vriendelijk, betrouwbaar. Wij blijven hier trouw onze auto brengen.

Onlangs, wegens o.a. verhuizing van mijn oude garage, na een goede ervaring bij een calamiteit, overgestapt naar autobedrijf Van Limpt. Dit is de eerste keer dat ik een onderhoudsbeurt door dit autobedrijf heb laten verzorgen.

Zeer goed geholpen

Daar ik met de corona maatregelen aan huis gekluisterd ben, is de auto bij mij thuis opgehaald en netjes weer na de apk terug gebracht. De factuur kon ik gewoon overmaken.

goede service, zeer tevreden

ik kon op korte termijn terecht voor keuring, grote beurt en een aantal kleine dingetjes, alles loopt weer perfect professioneel personeel ik ben zeer tevreden. Keurig afgehandeld

Hier krijg je nog steeds het gevoel van een betrokken "doe maar normaal dorps garage" die je goed op de hoogte houd van de werkzaamheden. Geen kille balie maar menselijk contact.

orrect behandeld en de gevraagde opdracht netjes afgewerkt

Het gevraagde correct afgewerkt .

Snel eerlijk vakkundig

Snel eerlijk vakkundig