Garage komt betrouwbaar en eerlijk over.

Duidelijkheid over de gebreken van de auto voor de APK keuring en alles verholpen binnen de afgesproken tijd.

Goede en betrouwbare service

Eerlijke informatie, goede service en kwaliteit met een persoonlijke benadering zorgen ervoor dat ik telkens weer de weg maar hen weet te vinden voor onderhoud en APK. Een autobedrijf die ik iedereen kan aanraden!

Ik ben zeer tevreden

Snel en vakkundig geholpen

Afspraak op korte termijn.

Telefonische info omtrent nodige vervanging met inschatting tijd en prijs. Top.

Prima geholpen

Prima geholpen

Bij een lege accu heeft garagebedrijf van Limpt binnen een record tijd gezorgd voor een passende accu. Ik had zeer veel haast want ik moest mijn kleinkinderen van school halen. Snelle service en een diervriendelijk bediening.

Prima garage!

Mijn auto wordt hier goed onderhouden en er zijn geen lange wachttijden.

Auto werd volgens afspraak ge APK't

Als extra werd kostenloos accu doorgemeten

Fijn bedrijf met verstand van zaken

Fijn geholpen. Weer goede service

Wij zijn altijd goed geholpen. Geven ook goed advies.

Prima geholpen, vriendelijk en betrouwbaar !!

Mijn auto moest een APK keuring en grote beurt hebben. Ik werd nog gebeld dat er twee nieuwe banden op moesten. Ik vond het fijn dat er meegedacht werd over wat voor soort banden en ik voel de garage als heel betrouwbaar.

Goed en volgens afspraak

Fijne ervaring. Professioneel. Kwaliteit. Normale prijs.

Heel tevreden met de service

Ik ben prima geholpen bij de garage en men beantwoord alle vragen die je hebt. Ook wordt er netjes gebeld als er iets extra’s aan de auto gedaan moet worden.

Uitstekende garage. Zeer goede service en een fijne clienbehandeling

Ik ben al jarenlang client bij deze garage. De wijze waarop zij service verlenen, overleg met de client, en de goede uitvoering van hun uitgevoerde reparaties, zijn voor mij een reden om hun als mijn favorite garage te bestempelen.

goede service/prijs verhouding

Nette en snelle service, klein misverstand maar netjes opgelost.

Weer zeer goed geholpen

Alles weer vlotjes verlopen. APK en kleine beurt voor mijn Toyota Yaris. Middels een telefoontje op de hoogte gehouden van de vorderingen en bijzonderheden. Zeer fijn geholpen

Top. Bedrijf om trots op te zijn.

Gemoedelijke open gelijkwaardige sfeer. Goede service met duidelijk overleg. Wensen kunnen altijd bespreekbaar gemaakt worden en er wordt mee gedacht. Fijne mensen. Ging ik mijn auto ophalen na een reparatie; ook nog even door de wasstraat gedaan. Thnks

fantastisch!

Professionele monteurs, goede services. Altijd bakkie koffie aangeboden en er wordt tijd voor je gemaakt. Vakmensen!

Vertrouwen door resultaat ................

Vertrouwen door het resultaat in autorijden ervaar ik tijdens elke rit.

goede service, ook in noodgevallen.

Voorbeeld: velg gebutst op een scherpe rand, direct vernieuwd

Professioneel

Dat wat je mag verwachten van een goede dienstverlening. Goed communicerend, helder en eerlijk. Technisch een juiste uitvoering, open en transparant.

Prima binnenkomer

Eerste keer bij dit bedrijf, duidelijke afspraken kunnen maken en ze leveren goede service

goede ervaring met v.Limpt

tevreden met de service, meedenken met oplossen van ev. problemen en afwerken van onderhoud!

Reparatie prima uitgevoerd.

Bij mijn Toyota Corolla Verso moest de achterdemper (na 17 jaar) vervangen worden. Auto na afspraak naar de garage gebracht en daarna met eigen auto weer thuis gebracht, geen weer voor een leenfiets. Na een nacontrole enkele dagen later alles weer in orde.

prima service

al jaren klant in volle tevredenheid

De Witstraat 23

5503XS Veldhoven