Ik heb mijn bodem beschermplaat van mijn toyota verso laten vervangen. Ik werd geholpen door Marco. Hij is heel deskundig, behulpzaam en transparent met de kost. De reparatie kan ook snel worden uitgevoerd. Aangeraden.
Voor het eerst bij van Limpt geweest, zeer netjes geholpen en zeer tevreden met aangeboden service aan de auto, goede service en prijs, en vriendelijk te woord gestaan. Een volgende keer APK en of service aan de auto kom ik hier graag weer.
Ik kom al zo\'n 25 jaar bij dit familiebedrijf en ben altijd uitstekend geholpen voor de servicebeurten van mijn auto. Ook bij problemen na een beurt is dit door Marco en zijn monteurs kosteloos hersteld.
Een prima bedrijf. ze zijn klantvriendelijk en zoeken altijd samen met de klant naar de beste oplossing voor een passende prijs.
Ook al kom je last minute met een spoed! Marco en team is altijd bereid te helpen.
Ik kom er jaarlijks voor een APK en een onderhoudsbeurt. Fijne autogarage.
zeer goed
Auto weer helemaal in orde
Ik heb een groot vertrouwen in dit (familie) bedrijf. Wordt altijd prima geholpen. De dingen worden open en eerlijk besproken. Heb zeker niet het gevoel dat het alleen maar om geld draait.
Prima autobedrijf wat goed meedenkt met de klant, goed advies geeft, streeft naar het beste resultaat, goed communiceerd en afspraken correct nakomt.
goed.
Positief
prima ervaringen
Goede ervaring; geen klachten.
Prima snelle service
!ste ervaring(overstap) is prettig en goed verlopen.
De Witstraat 23
5503XS Veldhoven