Heel prettig
goed geholpen, prima service
Zie vorige vraag
Prettig persoonlijk contact.
Snel en zorgvuldig. Altijd vriendelijk geholpen.
Sinds ik mijn auto in onderhoud heb bij jullie altijd vriendelijk en goed geholpen. Heel fijn dat er leenwagens zijn omdat de afstand naar miin huis te ver is om te lopen
Niets opmaan te merke en in alle opzichten zeer tevreden!Heb vele typen toyota gereden!!
Mijn auto hier gekocht was zo geregeld hij stond al klaar en kon hem meteen meenemen naar wens van mij bedankt mannen
Snel, duidelijk en vakbekwaam
Uitstekende garage waar je altijd terecht kan. Fantastische service en personeel.
Prima en eerlijk geholpen
goed geholpen.
Ik kom hier al 17 jaar, dus dat zegt genoeg lijkt me! Op naar de volgende17 jaar!
Ben zeer tevreden over deze vakgarage en raadt iedereen aan daarnaartoe te gaan
Ik word altijd goed telefonisch te woord gestaan, er wordt meegedacht met de klant en daarnaast zijn ze zeker niet beroerd om ook in het Engels te praten. De prijs is concurrerend in de regio Veldhoven.
Het is niet altijd leuk, echter fijn om dan bij van Liempt te zijn
Good
Nette garage met goede service
Alles naar wens verlopen
De afspraak die ik had gemaakt kwam goed uit. En de uitvoering hiervan werd buitengewoon goed uitgevoerd.
APK en grote beurt laten doen. Ben prima geïnformeerd over alles
Na kleine beurt iets niet in orde. Meteen gratis opgelost en auto thuis afgeleverd. Prima service.
De Witstraat 23
5503XS Veldhoven