Goed geholpen
Ik heb een plaat laten monteren ter bescherming van mijn katalysator. Of het werkt kan ik nog niet zeggen. Maar de garagehouder was vriendelijk, de prijs vond ik reel en de afspraken werden nagekomen. Zijn uitleg duidelijk. Als ze als leenfiets ook nog een ebike hadden was ik helemaal blij. De showroom en de wachtruimte kan ik niet beoordelen.
Snel en goed
68 Euro for APK is theft. Remaining was good
Prima service. Mijn banden werden op mijn verzoek meteen gewisseld.
Deze garage gevonden via de recensies en die waren al zeer goed. Nu zelf ook ervaren en hem blij met deze mannen/garage. Een goede en eerlijke garage is toch altijd wel een dingetje, maar mijn auto voor groot onderhoud en ketting vervangen gebracht en alles netjes uitgevoerd. Kwam nadat ik hem het opgehaald toch nog een (nieuw?) "mankementje" tegen, maar kon snel terugkomen en wederom snel en netjes verholpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de garage als op kantoor. Mij nog gewezen op een zeer handige (auto onderhouds) app, waar makkelijk dingen in terug zijn te vinden of te regelen. Geef niet snel en 10, maar deze garage heeft hem zeker verdiend!
Deskundig en vertrouwd
tevreden
goed geholpen.
Klantvriendelijk nemen de tijd.
snelle en goede service, zelfs after service is gewoon goed
Altijd vriendelijk geholpen en een goede service ga er altijd naar toe de Garage is erg betrouwbaar
Gewoon goed.
vakkundig en snelle afspraak
Prettig geholpen
Kom hier al een paar jaar naar volle tevredenheid. Doen wat ze zeggen. Duidelijke communicatie
Al jaren klant bij garage van Limpt, ben nog steeds tevreden.
Altijd goed
Vlot en vriendelijk.
Vakmensen in huis
Wij hadden een zeer fijne ervaring met de aankoop van onze auto bij deze garage. De auto is helemaal top in orde en we rijden er al veel veilige km's mee.
vanwege de afstand ging ik van een grotere garage naar deze garage midden in ons dorp voor onderhoud en apk. Er werd goed gekeken naar wat er wel en niet nodig was. De auto is perfect en schoon opgeleverd en rijdt weer als een zonnetje. Heel tevreden!
We zijn goed geholpen en vriendelijk personeel de service is ook goed
Cruise control inbouw in auto uit 2006 (de Toyota-dealer waar ik de auto kocht waagde zich niet aan deze klus!) met goed resultaat volbracht
Bedrijf laat netjes weten dat er extra kosten bijkomen voor andere onderdelen.
De Witstraat 23
5503XS Veldhoven