Perfecte service

Goede service. . . . .

Mijn Renault ZOE tegen redelijke kosten hersteld, wat Renault-dealers niet konden of wilden.

De Bedrijfswagen Garage en de daaraan gelieerde Elektrische Auto Garage hebben mijn Renault ZOE gerepareerd nadat ik met een melding van motorstoring en lagerproblemen was gestrand. Renault-dealers konden of wilden het niet repareren of alleen tegen extreem hoge kosten, namelijk 5 tot 10 duizend euro. Ze wilden de auto zelfs niet inkopen of inruilen. Nadat ik door een relatie op het bestaan van deze garage was gewezen had ik wel moeite om de garage te bereiken omdat het webformulier niet werkte. Maar nadat ik er langs was gefietst werd ik vriendelijk en correct geholpen. De auto werd opgehaald en het werk werd uitgevoerd zoals afgesproken. Wel een dure reparatie maar geen 5 tot 10 duizend. De auto loopt weer als een zonnetje en kan (hopelijk) weer jaren mee. Dat is goed voor de duurzaamheid en voor mijn portemonnee.

Zeer goede en snelle service.

Duidelijke afspraken, goede service.

Altijd even servicegericht

Heel aardig, behulpzaam, vertrouwen geven. Niet eindeloos invulformulieren voor de leenauto. Geen enkele op- of aanmerking.

Vriendelijke, betrouwbare service

Een aantal jaar geleden heb ik mijn elektrische auto hier gekocht. Onderhoud laat ik ook hier plegen en nog altijd ben ik goed en kundig geholpen.

Aardige mensen, goede en snelle service

Zonder gedoe een leuke eerste auto kunnen kopen. Duidelijke en vriendelijke service, uitleg over hoe de auto werkt, mooi schoon aangeleverde auto. Al met al dik tevreden.

Ik kom al jaren bij De Bedrijfswagen Garage en heb alleen maar goede ervaringen.

Prettige service

Ik werd goed op de hoogte gesteld van de punten wat er aan de hand is met mijn auto en de kosten. En wanneer hij klaar is.

Keurig en snel de voorruit vervangen

Snel, vriendelijk, goed

Leveren echte service!

Leveren echte service!

Klantvriendelijk, deskundig en top service!

Ik heb 2 linkerhanden als het om onderhoud van auto’s gaat en dus zocht ik een garagebedrijf die ik kan vertrouwen. De mannen van De Bedrijfswagen garage staan altijd voor je klaar en geen enkele vraag is (te) gek. Ook denken ze met je mee als de “gebruikelijke” oplossing even niet voor handen is. Voor mij als ondernemer zeer waardevol! En nee, ze sturen niet overal gelijk een factuur voor, net als ik vinden ze hier de relatie erg belangrijk en waardevol, dat schept vertrouwen en dus kom ik hier al jaren en zal dat ook nog lang blijven doen. Prijs kwaliteit is dik in orde!

Fijne garage, goede service en ze denken goed en eerlijk mee

Onze camperbus is door deze garage gerepareerd en APK-gekeurd. Ze zijn supervriendelijk en denken echt mee met wat mogelijk is. We zijn supertevreden over de service en de dienstverlening.

Goed en correct geholpen

Ervaring is positief, komen na wat ze zeggen en de service is zeer correct en vriendelijk. Kan weer met een veilige Zoe de weg op zonder lager geluid,

Zeer kundige garage

Ze hebben hier verstand van zaken. Het was een moeilijke storing maar toch gevonden en de prijs was lager dan afgesproken.

Goed bereikbaar,snelle service

Snelle service en uitstekend advies

Snelle service en uitstekend advies

uitstekend geholpen

vriendelijk en snel geholpen

Goed geregeld!

Vriendelijke mensen, goede service.

Klantvriendelijk.en snelle servise

Wij kennen de garage al heel lang. Mijn man heeft er gewerkt en met plezier. vanwege zijn leeftijd, pensioen, is hij gestopt

Uitstekende service èn communicatie!

Zoals de titel al zegt... Uitstekende service èn netjes vooraf overleg over de benodigde werkzaamheden te verwachten kosten.

efficiënt en meedenkend

efficiënt en meedenkend

Marc is super klant gericht, deed er alles aan mij gelijk te helpen. Zodat ik weer snel verder op weg kon

Goed.

Na wat zoeken op internet de bedrijfswagengarage gevonden, die hebben mijn renault zoe motor gerepareerd nadat deze, de 2de motor in 6 jaar en 87000 km, alweer stuk ging. Na een kort telefoongesprek was redelijk duidelijk wat er mis was met de zoe en werd mij verteld wat dit zou gaan kosten als het bij deze reparatie zou blijven. Auto gebracht en de volgende dag een telefoontje dat er nog wat dingen waren die eigenlijk wel verholpen moesten worden, ook dat hebben ze keurig gedaan. Qua kosten viel het flink mee, zelfs met het vervangen van kapotte fuseekogels en defecte voorremmen en nog wat kleine dingetjes was ik de helft kwijt van wat enkel het vervangen van de motor zou gaan kosten bij de dealer. Dus ja, ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, de kosten en de heldere communicatie. Dank hiervoor.

Super service!

Klantvriendelijkheid is top! Betrouwbaar, doen wat afgesproken is. Zelfs als daadwerkelijke kosten lager dan offerte!! Direct besloten om bij merkdealer weg te gaan en hier auto in onderhoud te doen.

Goede prijscalculatie en overleg /aanbevelingen van de werkzaamheden die noodzakelijk waren zeer duidelijk en helder

Handelsweg 2 A

3481MJ Harmelen