Vakkundige garage!

Behulpzame monteurs met veel kennis en ervaring.

Snel, bekwaam, vriendelijk.

Al jaren klant bij APK Beverwijk (Bosch Car Service). Altijd vriendelijk geholpen voor al mijn voertuigen. Correcte prijzen!

Alles zoals het hoort

Komen afspraken na en goede prijs kwaliteit verhouding. Auto krijgt service die fabrikant voorschrijft. Vriendelijk personeel.

Netjes en volgens afspraak

In goede handen en veilig weer op de weg

Zeer vriendelijke mensen

Hele fijne monteurs die goed week verrichten. Houden ook goed contact tijdens de reparatie om af te stemmen wat er gedaan kan/ moet worden. Tarieven zijn wel vrij stevig maar ik heb het gevoel daar wel kwaliteit voor te krijgen.

Na een grote onderhouds beurt rijd mijn auto gelijk zuiniger

Ik heb mijn auto bij hen gebracht voor een grote onderhoudsbeurt. Dit was een voor mij onbekende garage, maar via internet gevonden. Uitstekende service.

ik raad deze garage zeker aan

Volledig tevreden

Prettig ervaring, ze zijn snel en duidelijk. Ik kom hier al jaren.

Altijd goede service.

Reparaties worden altijd met de juiste onderdelen en door goed personeel uitgevoerd. Het personeel is altijd behulpzaam en zeer aardig.

Goede service en afhandeling

Goede service wij komen hier met twee auto’s. Als kleine tip is het misschien da de klant wat sneller wordt gebeld met b.v. voertuig is weer klaar. Laatste 3 apk’s en reparaties moest iedere keer zelf bellen. Dus dat is het enige stukje opbouwende kritiek. Verder alles prima.

Goed werk voor een redelijke prijs

Betrouwbaar

Goede ervaringen prima werk

Altijd prettig geholpen, en uitstekend werk geleverd.

Prima afstemming en overleg

Zie boven

Topservice

Goed bedrijf, goede service.

Repareren ook VAG auto's

Al die rare VAG problemen weet deze garage echt te repareren voor een nog betaalbare prijs. Bij de dealer ben je daar een veelvoud aan kwijt.

Prettige garage met uitstekende vakmensen, prima service en schappelijke tarieven.

Prima en snel geholpen en de auto rijdt weer uitstekend.

Top service

APK Beverwijk raad ik aan iedereen aan! Heel vriendelijk personeel, goede prijs en kwaliteit verhouding, snel en heel betrouwbaar! Omdat ik zelf niet goed ter been ben en dichtbij woon, komen ze zelfs mijn auto ophalen en thuisbrengen wanneer er iets mee is, wat een top service!

Goed.

Zeer goed geholpen

Aardige werknemers

perfect

prima service, personeel vriendelijk

Prima!

Goed geholpen in een prettige sfeer. Deze mensen denken met je mee. De enige twee puntjes die ik heb: Bel me een uurtje van te voren dat de auto klaar is als je dat kan inschatten. Voor een kleine ingreep lijkt het mij dat de auto niet de hele dag bij de garage hoeft te staan. Twee puntjes om de agenda effectiever te hanteren.

Uitstekende service

Vijf sterren zegt al genoeg.

Top garage.

Oprechte eerlijke garage medewerkers.. iedereen zou hier naar toe moeten. Het zijn lieve mensen en zorgen ervoor dat je auto snel gerepareerd is...

Goed geholpen top

Komen afspraken altijd na

Prima garage met goede service.

Vennelaan 8

1947HL Beverwijk