Vriendelijke, snelle en duidelijke service

Mijn auto moest voor de APK keuring. 's Avonds neergezet zodat de monteur de volgende ochtend aan de slag kon, en aan het begin van de middag werd ik gebeld dat hij alweer klaarstond (met als enige punt van aandacht het olieverbruik). Top!

Goede service, bekwaam en vriendelijk personeel

heel tevreden dus

De jongens staan Altus voor ons klaar

De jongens van APK staan altijd voor ons klaar!

Vlot

Vlot geholpen.

Prima geholpen, duidelijk en snelle communicatie. Prettig in omgang, en denken in oplossingen

alles volgens afspraak

zeker aan te bevelen

Denken goed mee

We konden hier snel met onze EV terecht voor zowel APK als later de periodieke beurt. Advies klinkt oprecht en er wordt niet geprobeerd op allerlei kleine dingen te verdienen.

Winterbanden wissel

Top service altijd volgens afspraak en ook netjes op de kosten voor de service

Vriendelijke mensen, goede service

Doen gewoon wat gevraagd wordt

We zijn te vreden bedankt

Excellent

Thanks

Uitstekend!

Komen afspraken na, keurig gebeld, vriendelijk personeel.

Heel goed geholp

Alles netjes een eerlijk geregeld. Enige min puntje was dat na dat mijn accu vervangen was ik mijn raam opnieuw moest inleren. Ik ga volgend jaar zeker terug voor onderhoud en APK

Afspraken worden na gekomen.

Gewoon geweldig bedrijf

Snel, vriendelijk en deskundig personeel

Top garage

Goede service, vriendelijke vakmensen, goede kwaliteit voor een mooie prijs en lekkere koffie, voor mij geen andere garage.

Geweldige service!

Ik ben heel tevreden over APKbeverwijk, ik heb mijn BMW hier laten keuren en een onderhoudsbeurt laten geven. Vanwege omstandigheden kon ik de auto niet langsbrengen, dus kwam iemand mijn auto thuis ophalen. Wat een service! Ik ben heel tevreden, mijn auto rijd weer als een zonnetje!

Probleem met de VW dat af en toe optreed! Motor valt stil.

Dit soort problemen zijn erg lastig. Ook in de storingscomputer komt de oorzaak niet naar voren. Er worden niet zo maar onderdelen vervangen maar er wordt echt gezocht naar de bron van dit euvel.

Top garage

Dit is de beste garage die ik ook heb gehad.. hele vriendelijke mensen en ook heel betrouwbaar.. Eerlijkheid staat voorop bij hun... Echt super......

Goede service, vriendelijk personeel en bij problemen staan ze gelijk klaar.

zie bovenstaand

Was top! Autootje weer gekeurd, en alles werd super netjes gecommuniceerd!

Top service altijd bereid om te helpen

Het werk is professioneel uitgevoerd en in geval van nood is er altijd iemand beschikbaar om te helpen

Staat snel voor je klaar en nette service.!

Goede service en afspraken Vakkundige mensen en vriendelijk Ben zeer tevreden

Zeer kundig en vriendelijk

Ze hebben het altijd druk maar dat is een goed teken. Soms duurt het even voor dat het klaar is of voor een afspraak maar altijd kundig geholpen en advies waar je wat mee kunt.

Vennelaan 8

1947HL Beverwijk