Vlot en efficiënt.

Auto alleen gebracht voor een apk keuring. Keurig binnen de tijds afspraak geregeld. Duidelijk en heldere communicatie.

Goede en betrouwbare service, ik raad het van harte aan.

Topservice, denken altijd met je mee.

Topservice, denken altijd met je mee.

Prima snelke service

Prettige mensen en goed vakwerk

Bij APK Beverwijk werken fijne vaklieden die duidelijk communiceren. Hun flexibiliteit zorgde er bij mij voor dat mijn auto weer verder kon rijden bij een (bijna) verlopen APK-keuring.

Ik ben al heel lang een tevreden klant.

Al bijna 25 jaar laat ik mijn auto, 3x een citroen c5 en nu een mazda cx 5, onderhouden bij deze garage. Eerlijke mensen die met hart voor de zaak en voor de auto hun werk doen.

Apk weer top

Komen hier al jaren apk laten doen duidelijke en betrouwbaar top service

Prima, praktisch en zonder gedoe

Attent, terugbellen en afstemmen.

Prettige eerste ervaring met deze garage.

Op korte termijn en online een afspraak te maken voor een grote beurt. Prettig telefonisch contact over wat er uitgevoerd dient te worden en wat de bijbehorende kosten zijn. De kosten zijn marktconform.

geweldige professionele service, raad ik aan!

geweldige professionele service, raad ik aan!

Erg klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Fijne zaak

Goed geholpen

Alles zoals het hoort

Vriendelijk en ervaren

Zoals afgesproken ga zo door.

Gemakkelijk een afspraak gemaakt via de website, goed geholpen

Vriendelijk personeel. Goede service.

Vriendelijk

Prima werk afgeleverd in een prettige sfeer

Grandioos

Er word mee gedacht en als je een probleem heb word er alles aan gedaan om het op telossen Dat voor een jong team Mijn petje af hier voor

Goede transparante service

Goede service, auto snel klaar volgens afspraak. Transparante prijsopgave van te voren.

Zeer goede ervaring

Kom hier al een paar jaar voor mijn keuring en onderhoud Doen alles in goed overleg Zeer goede service Ben dan ook zeer tevreden

Goede service, prettige lokatie!

Prima service, goed bereikbaar!

afspraak is afspraak

Deze garage is een voorbeeld voor grote merkdealers!!!!!!!

Prima geholpen!

Duidelijke uitleg en reparatie wordt altijd prima uitgevoerd!

Altijd duidelijkheid en top service

Mijn ervaringen zijn altijd goed met deze garage. Wordt er altijd goed geholpen en krijg duidelijk uitleg hoe en wat.

Vriendelijk en snel geholpen

Zeer snel en vriendelijk geholpen voor de APK van mijn auto.

Vakmensen

Makkelijk online APK afspraak gemaakt. Snel geregeld. Altijd vriendelijk en duidelijke uitleg als er iets mis is met de auto.

Vennelaan 8

1947HL Beverwijk