Super..

Had een reservering via internet gedaan voor een Apk en kleine beurt plus een leen auto. Ik werd vriendelijk ontvangen en men zou bellen als iets vonden. Dat hadden ze gedaan een het gesprek was vriendelijk en wel gemeend, dat gaf een goed gevoel van vertrouwen. Na de apk kleine beurt een het vervangen van de schijfremmen én blokken ben ik super tevreden. Dezelfde dag kon ik mijn auto ophalen. Ze hadden eerlijk advies die ik serious nam. Ja ik kom hier zeker terug voor meerdere onderhoud.

Ben geweldig geholpen door het vervangen van de caravan banden.

Ben goed en op afgesproken tijd geholpen. Ervaren monteur geassisteerd door een stoere jonge dame welke onder toezicht de de- en montage van de wielen deed. Zeer tevreden.

Zeer nette garage en komt ze afspraken na!

Apk keuring gehad met de auto en professionele geholpen.

Super snelle en prima service

Na pech met m’n auto en via de ANWB afgevoerd en afgeleverd bij de APK garage i. Beverwijk, werd m’n auto snel en goed gerepareerd! Informatie over zowel ontvangst van de auto en de reparatie toen deze was verricht was snel en doelmatig. Als altijd prima, correct en deskundig.

Een goed, vriendelijk en vooral eerlijk bedrijf.

Heb nog maar een jaar of drie een aantal auto's in "onderhoud" bij de Bosch garage maar zijn dik tevreden. Is een jong en eerlijk bedrijf, kundig personeel en erg vriendelijk. Het is voor ons ook nog eens op loop afstand. De prijzen zijn ook normaal. We kunnen ze echt aanbevelen. Toppers.

Al jaren klant en zeer tevreden

Zoals altijd weer tevreden. APK, kleine beurt en een nieuwe accu. Vriendelijke jongens die uitstekend werk af leveren.

Goede correcte service

Ik ben heel tevreden met de manier waarop ik ben geholpen. Snel een afspraak kunnen maken en duidelijk over wat er mij te wachten stond. Goede communicatie is het halve werk wat mij betreft. Het werk zelf is ook netjes verricht, top.

Problemen met het koelsysteem Keurig opgelost ben zeer tevreden

Ik heb er een "goed gevoel" bij

Ben er nu voor de 2e keer geweest, en dat beviel niet slecht!

Goede service., alles gedaan zoals afgesproken. Vriendelijk personeel.

Top garage!!

Klant vriendelijk en staat meteen klaar voor de klant.

Zeer goede service ,alles in goed overleg Top

Altijd goede service fijne garage

Wordt er altijd goed geholpen. Fijne garage

snel en goed geholpen.

kon meteen de volgende dag al terecht met de auto. de problemen aan de auto werden netjes telefonisch gemeld en dezelfde dag nog opgelost.

Top Service

Altijd goed en fair, super snel geregeld.

van a weer naar b!

Onze Skoda begon overduidelijk problemen te tonen met de koppeling ( tunnel uitrijden bij de velser viel de cruise control uit bijv. met de toerentallen die heen en weer schoten tussen de 2000/2500). Afspraak gemaakt met Paul voor een eerste maal bij APK Beverwijk na wat goede ervaringen van kennissen. Meteen ook de distributie mee laten nemen vanwege de 2 ton op de teller. Heel fijn contact, auto rijdt en koppelt soepeler dan ooit. Puur tevredenheid, zodra de accu en de apk moet gaan wij zeker weer terug! Prijs was ook meer dan redelijk en binnen de gestelde verwachtingen, wat ook heul fijn is!

De APK keuring verliep prima, netjes op de afgesproken tijd naar binnen. Eén koplampje vervangen omdat het lichtbeeld niet goed was (door een scheef spiegeltje in de lamp) Advies gekregen om de voorste remblokken binnenkort te (laten) vervangen. Meteen maar een afspraak gemaakt voor de remblokken en een reparatie van de airconditioning die al enige tijd niet werkte. Een week later op donderdagavond de auto neergezet voor de gemaakte afspraak op vrijdag. Eerder dan verwacht werd ik op vrijdagmiddag rond 15:00 gebeld dat de auto kon worden opgehaald. De rekening viel best mee en het lampje was "service". Remt prima, weer fijne verlichting (ook voor de tegenliggers) en een perfect werkende airco. Zeer tevreden!

Top geholpen en snel weer op weg!

De camper is vakkundig onderhouden en nagekeken voor de APK, de punten welke door de vorige garage over het hoofd gezien waren en niet opgepakt zijn door Mark goed opgelost en verholpen. Fijn om een garage gevonden te hebben waar we met een vertrouwd gevoel terug kunnen komen voor onderhoud en APK aan onze camper!

Top service

Grote KLASSE!!! Snelle reparatie! Redelijke factuur naar mijn (onwetende) mening! Keurig op de hoogte gebracht dat de Bus klaar stond! Vriendelijke uitleg en bediening! Tevreden dus!

Goede service, snel en netjes!

Deze garage doet hun werk netjes, snel en voor een scherpe prijs. Ze zijn vriendelijk en helpen je gelijk, zeker een aanrader

Goed geholpen, ook over de reparatie’s die uitgevoerd dienden te worden.

Goede service tegen goede prijs

Ik was met mijn BMW in onderhoud bij de officiële dealer, via een mede BMW rijder hoorde dat apk beverwijk de zelfde service mocht geven omdat dit een Bosch service garage is. Mijn BMW daar apk laten keuren en 4 nieuwe banden laten monteren. Ook hebben ze mijn auto uitgelijnd. Ik had een offerte van de dealer maar APK Beverwijk zat daar beduidend onder. Voor herhaling vatbaar dus.

Alleen eerder bellen niet vijf minuten voor sluit zodat de klant ook de tijd krijgt om de auto op te halen

⭐⭐⭐⭐⭐

Te vrede,