Toppers!

Kon online een afspraak maken en meteen extra service uitkiezen en toevoegen, kreeg dezelfde dag nog een telefoontje met de bevestiging en plan van aanpak

Top service

Prima service, aanrader. Goede communicatie.

Zelfde als altijd. Nette flexibele mensen die meedenken

Goede service tegen redelijke prijs

Aandacht voor de klant en auto. Denken goed met je mee over reparatie(s) en laagdrempelig no nonsens garage.

Top service

Zeer goed geholpen

Goed geholpen. Altijd snel aan de beurt.

Zoals altijd ben ik weer goed geholpen. Band was lek, en ik kon direct langs komen voor 2 nieuwe. Perfect!

Wat een verschrikkelijke apk keurmeester

Apk laten doen. Nieuwe band en co te hoog. Luchtfilter gereinigd en boostcleaner om van binnen schoon te maken. Weer terug voor herkeuring. Weer niet goed. Nieuwe katalysator gekocht en Weer terug. CO nog steeds te hoog??? Bij andere garage co laten meten. 0,3 perfect. Opnieuw laten keuren bij een ander. Blijkt er veel meer aan de hand te zijn wat bovenstaande keurmeester niet heeft gezien. Stuurkogel stuk, kokerbalk scheur!! Had ik dit van te voren geweten, had het mij veel geld gescheeld. Als je je wilt laten maaien, ga dan zeker naar deze garage!!!

Professioneel

Super meedenkend overleggend en zeer kundig en betaalbaar heel tevreden over beide auto's die ze doen

perfect

aangenaam

Volgens afspraak begonnen aan de werkzaamheden. Deze goed uitgevoerd en versleten onderdelen getoond. Duidelijke omschrijving van de kosten.

Vakbekwaam en voor een eerlijke prijs.

Ondertussen al honderden auto's bij APK Beverwijk in onderhoud gehad. Altijd behulpzaam, goed personeel, denken met je mee en zoeken naar de beste oplossing. Absoluut een aanrader om je auto in onderhoud te hebben!

Service en techniek in 1 noemer

Al een aantal jaren klant en service, techniek en communicatie is prima

Prima.

Vriendelijk ontvangst. Luisteren naar de klant. Toen ik de auto kwam halen was er wat vergeten. Hier werd gelijk tijd voor gemaakt om het te doen. Geen probleem.

Uitstekende garage met bijzonder vriendelijke en bekwame monteurs

Al meerdere malen prima geholpen voor weinig geld, dus helemaal niets op aan te merken.

Vriendelijk personeel, snel geholpen en prima prijs

Uitstekend service bij Bosch in Beverwijk. Het personeel is zeer efficiënt en vriendelijk.

Gewoon geheel tevreden

Men houdt zich aan de afspraken, doen hun taak vakkundig, tegen een redelijke prijs.

Perfecte autobedrijf in beverwijk

Altijd een gepaste oplossing

Vriendelijk, duidelijk, snel en niet duur

Ik kom al jaren bij APK Beverwijk. Ze adviseren je goed en denken met je mee. Serviceniveau is hoog. Ik zou iedereen deze garage aanraden.

, x

Dd

Prettig en makkelijk contact

Duidelijk, snel en goed

Duidelijke prijsopgave gekregen, goed werk verricht en sneller klaar dan verwacht.

Goed en duidelijk contact. Vriendelijk geholpen. En fijn dat ik een fiets gratis kom lenen.

Vlot geholpen tegen gunstige prijs ! Aanrader voor iedereen

Goede en duidelijke service .

Offerte en goed advies omtrent onderhoud. Zeer tevreden en goed verzorgd ook.

Vennelaan 8

1947HL Beverwijk