Een prettige ervaring

Op 6 september onze "nieuwe" caravan opgehaald bij Campolife. Na een bakkie koffie en het doorlopen van alle papieren zijn we samen met Jan naar de caravan gegaan voor de uitleg over het gebruik van de caravan. Jan is zelf een ervaren gebruiker van een caravan en geeft dan ook een duidelijke uitleg over het gebruik ervan. Ook op de vragen die we hebben weet hij het antwoord. Het was vanaf de eerste bezichtiging tot aan de aflevering van de caravan een zeer prettige ervaring met zowel de verkoper als met Jan die de aflevering deed. We komen al een aantal jaren bij Campolife en gaan dat zeker ook in de toekomst blijven doen.

Verkoopbemiddeling uitstekend!

Een paar jaar geleden kochten wij, na jaren meerdere caravans te hebben gehad, onze eerste camper. Prima mee gereisd en genoten, maar door gewijzigde interesse besloten wij onze vrijwel z.g.an. camper toch te willen verkopen. Wij zijn al jaren klant bij Campolife en konden na een zeer prettige gesprek onze camper brengen voor verkoopbemiddeling. Dat ging uitstekend, de camper werd eerst weer keurig nagekeken en gepoetst, daarna kreeg ie een mooie plek in de showroom, veilig binnen. Geen ‘aspirant kopers’ aan onze deur, geen gezeur en veilige gegarandeerde betaling . Na verkoop werd de transactie keurig en netje afgerond, dank Campolife team! Een dikke 10!

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Inkoop / bemiddeling

Chapeau voor Campo!

Wij hebben onze eerste caravan gekocht bij Campo life. Het is een oudje die in zeer goede staat verkeert. Wij zijn als onervaren caravan gebruikers heel goed geadviseerd met onze aankoop. De benadering was vriendelijk en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Bij de aflevering kregen we uitgebreide uitleg en advies en kwam er ook direct iemand uit de werkplaats voor de laatste aanpassingen om ons goed en veilig op weg te helpen. We hebben meteen wat spulletjes aangeschaft in de winkel waar we al even vriendelijk geholpen zijn. Met, als extra’s, nog een leuke verassing van Campo toe gaan we met een goed gevoel met ons eigen caravannetje achter de auto ons nieuwe avontuur tegemoet. Chapeau voor Campo!

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Top service, gekochte caravan perfect afgeleverd.

Blij verrast dat caravan op eigen initiatief van Campolife voorzien is van een nieuw dakraam, caravan topzuiver meegekregen na een duidelijke en vriendelijke instructie.

Werkplaats een 10, verkoop minder

Oplevering van de caravan gaat te snel. Te weinig tijd om alles goed uit te leggen. Kwamen wat mankementen aan de orde tijdens de eerste camping trip. Belde om het op te lossen werd naar de werkplaats verwezen. Want die doen de after sales. Dit was bij ons niet bekend. Er bleek in onze nieuwe caravan een reserve band van 2022 in te zitten. Deze was niet gebruikt maar toch. Werkplaats reageerde goed konden heel snel een afspraak maken. Alle problemen opgelost.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Afspraak is afspraak en service is top

Nieuwe caravan gekocht en oude ingeruild. Fijn contact met de verkoper Richard. Hij heeft veel kennis en neemt de tijd. Ik ben blind en kreeg alle begeleiding en hulp. Handicap en hulphond was geen probleem. Bij Campolife is de klant nog echt koning. Afspraak is afspraak en de service is top.

Prima en rustig

Bij oplevering alles prima voor elkaar en de uitleg ging rustig en goed!

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Aankoop, wijzigingen, overleg, tot en met aflevering helemaal top. Geduldig, ontspannen, uitgebreid de tijd op alle momenten. Meedenken over technische oplossingen. Wij zijn zeer tevreden. Eigenlijk was het hele traject al een stukje vakantie.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Hele goede ervaring met onze nieuwe caravan

Wij hebben goede ervaringen met de verkoop en aflevering van onze nieuwe caravan. We kwamen spontaan kijken en werden op hele prettige wijze geholpen in ons keuzeproces voor een caravan. Alle medewerkers zijn stuk voor stuk kundig en vriendelijk.

Kennis en zeer vriendelijk

Ik kwam om een onderdeel van Knaus camper te bestellen, is geen voorraad product. . Jan tinkhof ging even kijken en kwam met het juiste onderdeel. Goede uitleg over plaatsen van het raam, Ook de collega’s vriendelijk en relaxed.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Werkplaats / technische dienst

Fijn contact bij de verkoop met Marcel en Cliff. Goede meegedacht. Nico uit de werkplaats heeft als een echte topper alles supersnel en netjes gemaakt inclusief onze extra wensen.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Zeer goede, fijne aflevering caravan

En goede aflevering omdat alles duidelijk werd uitgelegd. Een fijne aflevering omdat de aflevering zeer prettig verliep. Vanwege de afstand hadden wij onze oude caravan bij ons. Deze werd door een collega van onze verkoper beoordeeld (en later met ons en onze verkoper besproken) terwijl wij aan de aflevering van onze nieuwe caravan begonnen. Ze namen alle tijd voor ons. Zeer blij met dit bedrijf.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Fijne manier van omgaan met klanten

Tijdens het hele kijken, zoeken en beslisproces bijzonder prettig en deskundig begeleidt door de mensen van Campolife. Meedenken doen ze op een professionele manier. Ook tijdens de aflevering van de caravan niets dan lof over de manier waarop alles wordt uitgelegd en begeleidt.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Uitstekende aftersales bij Campolife!

Deze week een nieuwe voortent gekocht, met een leuke extra opruimingskorting op de voorraadmodellen. Wij hebben aan de verkoper gevraagd of de extra dakleggers en verandastang werden meegeleverd, antwoord hierop was bevestigend. Wij hebben de voortent en fibreframe direkt meegenomen. Controle thuis bleek de verandastang niet meegeleverd. Na een telefoontje met Campolife, werden wij kort erna teruggebeld met de medeling dat de verandastang gratis werd nageleverd. Inmiddels 2 d. na ons bezoek is de stang ook al bezorgd. Kortom, prima geregeld, Chapeau! We maken helaas wel eens iets anders mee.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Kampeershop

Jeffrey Hattink is een Topper!

Ik had een onderdeel voor een fietsendrager nodig, dat viel niet mee, want fietsendragers worden compleet verkocht. Wacht ff zei Jeffrey, en verdween in het magazijn, binnen 5 minuten kwam hij met het benodigd onderdeel terug, ........... ik mocht het onderdeel gratis meenemen. Bij een volgend bezoek vraag ik alleen nog maar naar Jeffrey, wie weet krijg ik een gratis nieuwe caravan mee. Een TOPPER die Jeffrey.

Vriendelijk en goed

Netjes en vriendelijk geholpen bjj onslze aankoop van een caravan! Alles netjes uitgelegd, erg gastvrij en beleefd! Voelde als een warme welkom!

Geweldig!

Buiten het feit dat de kampeerwinkel zeer uitgebreid is, zijn de medewerkers ook zeer behulpzaam. Ik was op zoek naar een kassabon uit 2019(!) ivm een verzekeringszaak. Zij vonden de bon zonder moeite terug en mailde die mij. GROTE klasse!

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Kampeershop

Top. Nieuwe caravan ophalen was een feestje

Deskundige rondleiding door de caravan. Werd geduldig en kundig antwoorden gegeven op onze vragen. Onze verkoper was Jan

Uitleg/ afhaal nieuwe caravan

Wij zijn door Johan Groenewoud geholpen met het afhalen van onze nieuwe caravan. Zeer goede en fijne en rustige uitleg ( het is onze eerste caravan). Uitgebreid en met geduld. Op zo manier je caravan ophalen is een feestje. Top

Tevreden.

Campolife heeft, op locatie, mijn problemen verholpen en zelfs nog wat meer gedaan. Blijft alleen de vraag, Waarom? Een heel vervelende ervaring door bij Campolife een caravan te kopen. Na zes weken levertijd werd een caravan geleverd die van buiten niet gereinigd was en die van binnen niet eens gezien was. Ook bij deze prestatie de mededeling, het toilet werkt niet. Onderdeel zal, in overleg nagestuurd worden. Jammer dat er geen termijn is. Nu heb ik staan klieren met een gieter. Conclusie: Baggerbedrijf, zal ook niemand aanraden hier zaken te doen. Reclame is inmiddels van caravan verwijderd. De afleveraar doet zijn werk goed.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Hele fijne service en aandacht

Kennis van zaken. Heel vriendelijke en nemen rustig de tijd. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Top bedrijf

Als nieuwe klant super geholpen met, ondanks de drukte in de werkplaats, het servicen van de caravan.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Werkplaats / technische dienst

Fijne kampeerwinkel met personeel die altijd voor je klaar staat.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Goede kennis hij aankoop en aflevering

Zeer fijn en deskundig geholpen bij keuzes in aankoop en aflevering duidelijke uitleg door Jan!

Prima geholpen

Bij Campo Life een tweedehands caravan gekocht, inclusief keuring en 1 jaar garantie. Hele vriendelijke medewerkers. Bij aflevering werd er een uur gereserveerd om de ins en outs van de caravan uit te leggen en om vragen te beantwoorden. Prima geholpen door Jan. Daarna aan tafel met een kop koffie de administratie afgehandeld. Een leuk presentje ontvangen en daarna de kampeerwinkel in. Ook daar vriendelijk geholpen.

Langeweg 1 A

3274 LZ Heinenoord