• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk geholpen
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg positief. Ik werd snel en deskundig te woord gestaan door de medewerkers en er is een ruim assortiment. Aan te raden om een bezoek te brengen, zeker als je nog aan het orienteren bent. Ook de winkel is een bezoek waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jaren bij Campo in Rotterdam geweest en daar ook onze caravan gekocht.Toen het bedrijf verhuisde naar Heinenoord ook mee gegaan.De doorstart na het over de kop gaan van dit bedrijf zijn wij met CAMPO LIFE in zee gegaan dat was een goede stap.\r\nWant het bevalt ons daar prima een goede service en deskundig en vriendelijk personeel wat wil een vakantie ganger nog meer.\r\nWij gaan dan ook altijd vol vertrouwen met onze caravan op vakantie.\r\nHet personeel doet alles om de vakantie ganger met vertrouwen op vakantie testuren bravo.\r\nWij hopen nog vele jaren klant te zijn bij CAMPO LIFE.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ruim 35 jr zijn wij klant bij Campolife, (voorheen Campo) en dit met volle tevredenheid.De service was en is altijd prima en niet in de minste plaats dankzij dhr. Henk van Raamsdonk dhr van Ooien dhr Koster en tegenwoordig , op de afdeling onderhoud dhr. Jeroen van Loon, om er maar een paar te noemen.Wij hopen er nog jaren gebruik van te mogen maken.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben er een 2e handscaravan gekocht en hebben die caravan bij Campolife in onderhoud.\r\nAlles wordt keurig op afspraak geregeld en wij hebben geen klachten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend bereikbaar, prima parkeermogelijkheden en deskundige en aardige mensen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service was perfect en werd zeer deskundig geholpen. \r\nHet is een bedrijf met uitstraling en een zeer groot assortiment.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede service met zeer vriendelijk en deskundig personeel.\r\nEen goede prijs kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf is na de overgang ENORM in kwaliteit gestegen.\r\nDe service ne de afhandeling is PRIMA.\r\nOok de klantvriendelijkheid is PERFECT.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na het zien van een caravan op internet besloten om naar campo life te gaan in Heinenoord. Daar hadden we een mooie caravan zien staan en voor we het wisten stond de Verkoper (met hoofdletter V) al naast ons en bleef ons de hele tijd erg opdringerig volgen. Toen we op een gegeven moment beneden even zaten kwam hij jawel weer naar ons toe met een lekker bakkie koffie bij hem alleen voor zich zelf, en bood ons niks aan. Hij vroeg ons wat ons tegen hield wij hadden het over de prijs nadat wij er samen niet uit kwamen iets wat altijd mogelijk is tijdens een onderhandeling werd deze verkoper pissig en kreeg een agressieve stemming. Wij zijn nog even de shop in gelopen en zijn snel weg gegaan . U kunt begrijpen dat campo weer een klant kwijt is. Het is een prachtige zaak maar met een compleet verkeerde sfeer.

Langeweg 1 A

3274 LZ Heinenoord