Prachtig bedrijf voor een totale kampeer oplossing

Ik heb hier mijn nieuwe camper gekocht! De verkoop en aflevering van Ted van der Velden was dik voor elkaar. Gezellig maar toch ook vakkundig. Campolife komt ook alle afspraken keurig na. Maar het meest verrast was ik toen ik er voor de eerste keer kwam. Wat een enorme keuze. Ik kan me niet voorstellen dat er nog zaken zijn die je nodig hebt om te kamperen die je hier niet kunt vinden. Groot compliment voor deze prachtige zaak

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Inkoop / bemiddeling caravan ontzorgd en zeer vriendelijk geholpen.

We hebben onze caravan aangeboden voor inkoop / bemiddeling. Dhr. Arnold Kriens neemt alle tijd om duidelijk uit te leggen hoe het werkt bij inkoop / bemiddeling. Naast een prima inkoopprijs kregen we een duidelijke uitleg over het traject bemiddeling wat je kan verwachten. Prettig is dat je de verzekering per direct kan opzeggen evenals de caravanstalling. We hebben gekozen voor bemiddeling en Arnold Kriens heeft ons goed geïnformeerd over de voortgang van de verkoop. In het hele traject wordt je ontzorgd en inmiddels is de caravan verkocht !

Service werkplaats

Ondanks de mindere ervaringen die wij hebben met de verkoopafdeling krijgt de werkplaats een dikke pluim. Meedenken en met oplossingen komen daar houden we van. Top!

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Werkplaats / technische dienst

klantgericht en afspraak is afspraak

Representatief voorbeeld : Op mijn verzoek werd het watersysteem gecontroleerd en gevuld. Belt Campolife 2dgn later met het advies om het weer af te tappen, want het wordt wél erg koud....! Dit weerbeeld was mij ontgaan en had vermoedelijk schade opgeleverd ..! Nogmaals een willekeurig , recent voorval.

Vriendelijk en geduldig.

Prettig, vriendelijk en geduldige medewerkers.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Zeer behulpzaam gezellig en ervaren personeel.

Wij zijn hier zeer goed geholpen. Het is fijn dat het personeel met allerlei dingen mee denkt. Zoals spullen controleren voordat je de deur uitloopt en zeer uitgebreide achtergrond informatie geven. Niet met het idee om de klant het meeste geld af te troggelen maar gewoon perfecte service. Mooie bijkomstigheid ze zijn ook nog eens heel gezellig. Top zaak. Bedankt

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Kampeershop

Vakkundig en supervriendelijk geholpen.

We hebben een caravan gekocht bij Cliff van Campolife. Supervriendelijk en vakkundig geholpen. Eerlijk advies over wat we wel en niet nodig hebben. Afspraken zijn perfect nagekomen. Ook de collega’s van Cliff die we tegenkwamen waren stuk voor stuk vriendelijk en hulpvaardig. Al met al een hele fijne ervaring als onervaren caravankopers. En ja de koffie was ook lekker.

Super vriendelijk personeel!

Super goed geholpen door een hele vriendelijke jongen. Hij dacht goed met ons mee, had veel kennis en was erg enthousiast. Heel erg bedankt voor je geduld en hulp Mika! Tot snel weer.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Hele fijne winkel met super service

Drie weken geleden gaan kijken voor nieuwe caravan, na uitstekend advies van de verkoper toch besloten de nieuw dethlefss aan te schaffen. Zelfs na meerdere aanpassing aan de offerte is de service nog steeds top. De kampeer supermarkt heeft een ruim assortiment en vakkundig personeel. Nu wachten tot we onze nieuwe caravan kunnen ophalen.

Nieuwe Caravan Knaus Sudwind 540FDK 60 years

Afgelopen mei ‘22 onze nieuwe caravan Knaus Sudwind 540FDK 60years opgehaald. Super mooie caravan alles top uitgelegd bij aflevering. Omdat het onze eerste caravan is hebben wij steeds gemaild met marcel van Beers met veranderen van opties. Dit was geen probleem, snelle reacties etc. Mooie bedrijf en bedankt.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Een uitstekend bedrijf met vakkundig en vriendelijk personeel.

Wij hebben hier een ander camper gekocht en door de inzet van het team kunnen wij op zeer kort tijd vertrekken naar zuid Spanje.

Fantastisch bedrijf

Vlotte, nette service. Vakkundige benadering zonder te drammen

Top service

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze denken goed mee met de klant. Ik ben hier altijd super goed geholpen zowel in de winkel als in de werkplaats.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Geeft eerlijk en betrouwbaar advies.

Wij komen uit Hilversum en hadden een mail gestuurd met de vraag of zij de Dethleffs Caravan Camper avant-garde in de showroom hadden staan en of wij deze konden komen bekijken. Binnen een uur kregen wij een mail terug met de mededeling dat wij harte welkom waren in de showroom om deze caravan te bezichtigen. Daar werden gastvrij ontvangen en hebben onder het genot van een kopje koffie een goed gesprek gehad over deze caravan wat uiteindelijk het geleid tot de aankoop van deze caravan. Ook bij aflevering werd de genomen om alles uit te leggen en daarna nog een leuke attentie ter afsluiting. Gewoon en eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Helemaal TOP.

Top geregeld en betrouwbaar

Oudere caravan met Bovag garantie gekocht. Bleek na half jaar eea mis mee te zijn. Zonder morren werkelijk alles opgelost, zonder enige kosten. Zelfs zaken waarvan ik twijfel of die onder de garantie zouden moeten vallen

Klantvriendelijkheid .

Fantastisch kennis en hulpvaardigheid

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Werkplaats / technische dienst

Goede uitleg en advies over producten

Zeer goed geholpen door Ronald van Bochoven. Goede uitleg en advies voor het aanschaffen van diverse producten voor onze caravan. Ook de dames bij de kassa zeer klantvriendelijk. Afdeling verkoop caravan vriendelijke verkoper niet opdringend en zeer behulpzaam in uitleg tussen de vele verschillen in caravan merken. Kort om een fijne zaak.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Werkplaats / technische dienst

Prima service. Top bedrijf.

Een mooie begeleiding bij de koop van een caravan. Demonstratie van de werking verschillende onderdelen. Er werd tijd genomen om ons wegwijs te maken met de aanschaf. Klein minpuntje, opvang aan de balie door een vriendelijke mevrouw die achter twee beeldschermen verstopt was en daar verdekt opgesteld bleef.

Vakkundig en vriendelijk

Nieuwe Globetrail 600 Camperbus opgehaald. Alles netjes en duidelijk uitgelegd. Er werd alle tijd voor ons genomen. CampoLife Heinenoord : TOP !!!

Vriendelijk, vakkennis en duidelijk

Cliff de verkoper had echt tijd voor ons. Toen we aan het rondkijken waren vroegen diverse medewerkers steeds of het lukte. Super. Goede bruikbare info. Niet alleen gericht op de "eigen" producten. Begeleiding van begin af aan heel erg goed en de aflevering van de occasion caravan met zorg en aandacht. Ook nazorg verleend.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

De aflevering door Jan was zeer uitgebreid. Er werd goed de tijd genomen om alle aspecten van deze caravan uit te leggen en om vragen te beantwoorden.

• Met welke afdeling heeft u contact gehad? Verkoop camper en caravans

Klantvriendelijk en een goede service

Een goede service verleend vanaf de aankoop van onze Eriba Nova 465 Luxusline met medewerker Ted t/m de aflevering met medewerker Jan ! Alles werd goed uitgelegd door Jan en bedankt voor de service en de leuke attentie! Alles bij elkaar een klantvriendelijk team bij Campolife in Oud-Beijerland, Pieter en Hannie Peeters

Langeweg 1 A

3274 LZ Heinenoord