goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette ontvangst en correcte werkzaamheden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, altijd direct behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijk\r\nGoed advies\r\nPrima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag een super mooie Toyota Yaris Aspiration gekocht bij Jan de Krijger. Jan is ontzettend klantvriendelijk. Hij neemt de tijd en je krijgt een eerlijk verhaal. Bovendien een heel mooi inruil bedrag voor onze huidige auto. Service staat bij Jan hoog in het vaandel en dat hebben wij mogen ervaren! We zijn dan ook ontzettend tevreden met onze nieuwe aankoop en hebben alle vertrouwen in de kennis en kunde van Jan de Krijger. Absoluut een aanrader!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meedenkend met de klant, prima service ook bij reparaties door derden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed,betrouwbaar,service gericht bedrijf

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had schade aan mijn auto door een ongeval en ik wilde daar mijn expertise laten doen als repareren wat de verzekeraar \'\'eiste\", de monteur van de garage vond de schade zo minimaal dat hij geen expertise wilde doen en mij afscheepte om maar even op de sloop te kijken,......zo goedkoop heb ik het nog nooit meegemaakt. Bij De Krijger laten ze je gewoon stikken als de schade te minimaal is en laten ze je aan het lot over, dat is lekker makkelijk en armmieterig goedkoop en zomaar in de hoek gezet, dat allemaal vlak voor mijn auto gekeurd moet worden en dan zomaar een vaste klant in de stront laten zakken....mijn schadepenningen zijn na 4 maanden nog niet binnen met dit soort acties...omdat garages het blijkbaar te min vinden om een schade rapport op te maken.\r\n\r\nMiddels heb ik een ander gevonden die voor een paar tientjes meer WEL mij wilde helpen, daar heb ik heeel veeeel respect voor...maar garagebedrijf De Krijger...NEE, dank u, de klant is echter daar niet koning. Des te meer het idee gewekt dat ik een lastpak was, ik stond ook binnen enkele minuten ook weer buiten, eigenlijk zeer onbeschoft.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klantgericht en meedenkend met de klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf al jaren klant dus zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring! Klantvriendelijk, behulpzaam en flexibel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd klaar met een lach \r\nDeskundig en eerlijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, klantvriendelijk, deskundig en eerlijk bedrijf.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede en vooral ook snelle service voor een concurrerende prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk. Ik ben goed geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de remmen moesten ontucht worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer correcte en beleefde behandeling,geen gezjoemel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen \r\nHebben dit bedrijf al aan veel vrienden doorgegeven

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed, altijd behulpzaam en goede service

Christiaan Huygensstraat 23

3331 EA Zwijndrecht