goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service na pech met mijn Volvo en een kapotte dynamo. Auto vrijdags gebracht en zaterdagochtend opgehaald. Ze hebben hun best gedaan om hem voor maandag te fixen en dat is gelukt! Heel erg blij mee en heb een taart achtergelaten voor de goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede service en heel fijn team die je altijd heel vriendelijk helpt \r\nWe zijn zeer tevreden\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima klantgericht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf meedenkend vanuit klant, persoonlijke benadering

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een eerlijk advies en hele schappelijke prijzen. Een Apk en kleine beurt laten doen. Er werd niks gevonden. De ervaring met andere garages was dat er altijd wel iets gevonden werd. Ruitenwissers, slechte accu etc etc. Maar niks van dit alles. \r\nDus weer zeer tevreden en hopelijk over een jaartje pas weer terug voor de volgende Apk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct en vakkundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, prettige sfeer, vertrouwen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed en kundig advies. Netjes en beleefd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie Volvo gekocht bij Jan. Uitstekende service. Omdat ik niet in de buurt van Zwijndrecht woon, kan ik (als ik de garantie nodig heb) dit gewoon laten uitvoeren bij mijn lokale garage. Top! \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de service van de garage, voor de APK kon ik even blijven wachten en direct de auto weer meenemen. De prijzen zijn scherp en vervangend vervoer is gratis.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zoals altijd weer super geholpen, een aanrader !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De auto gebracht voor een APK keuring. Netjes telefoon gehad dat de remleiding voor vervangen moest worden. Dit is snel gebeurd en ik kon na een paar uur de auto weer ophalen. Op rekening stond netjes antwoord op een vraag naar een aandachtspunt welke ik had aangegeven. Prima service en zeer vriendelijke personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gemakkelijk bereikbaar voor het maken van een afspraak. Geen gedoe over leenauto, die staat klaar en volgens afspraak is de auto weer klaar.\r\nVriendelijk, deskundig en alert. Daar kom je graag nog een keer terug.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een super service krijg je hier!\r\n\r\nWij hebben in september een leuke peugot 207 gekocht. Wij werden erg vriendelijk geholpen en er werd echt de tijd genomen voor ons. Ook met ophalen stond onze mooie auto klaar met een beer, bloemen en autopakket. erg leuk!\r\n\r\nHelaas na een paar maanden een motorstoring aan de auto, maar zelf hier geven wij Jan de Krijger een 10 voor. \r\n\r\nRond half 2 kregen wij de storing. Wij zijn direct doorgereden naar een bijgesloten garage en we konden direct terecht. Onze auto stond de volgende ochtend alweer klaar! Alles werd geregeld. Echt Top!!!\r\n\r\nIk raad iedereen aan om hier een leuke auto te kopen!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf storing aan mijn auto was niet op te lossen bij een ander bedrijf,\r\nautobedrijf j.de.Krijger heeft deze in volle tevredenheid\r\nopgelost, !!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aangenaam contact en erg goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van verschillende collega\'s heb ik positieve berichten gehoord over uw bedrijf. Ik was op zoek was naar een nieuwe auto. Een gezellig, stralend bedrijf. Er heerst rust en gezelligheid. Ik werd liefdevol warm ontvangen en voortreffelijk geholpen. Binnen een paar dagen had ik een auto naar wens. Niet te vergeten de geschenken die ik daarbij kreeg. Top bedrijf en team!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendelijk, vakkundig, goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding.\r\nKan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Houdt zich altijd aan de afspraken. Qua prijs, bellen bij wijzigingen, altijd op tijd.

Christiaan Huygensstraat 23

3331 EA Zwijndrecht