goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Jan de Krijger is afspraak afspraak. Goudeerlijke hardwerkende mensen. Fatsoenlijk bedrijf waar de klant nog wordt gezien als mens en niet als melkkoe. Ik beveel dit bedrijf bij een ieder aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn geholpen met de aanschaf van een tweedehands auto. Prima service, snelle afhandeling en over het algemeen genomen een heel prettig bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd even vriendelijk en geweldige service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jan de Krijger garage bedrijf is voor mijn de beste uit de regio Zwijndrecht en Dordrecht. Ik stond afgelopen zaterdag 17 mei 2014 met een kapote koppeling met mijn Citroen C4 Grand Picasso op de Mijlweg te Dordrecht. Ik belde Jan op en binnen tien minuten stond er een monteur bij mijn in Dordrecht. Wij hebben mijn voertuig naar Zwijndrecht versleept, en daar aangekomen stond Jan al klaar met een sleutel van de vervangende auto die ik vanhem mee kreeg. Al met al heeft dit een klein half uur geduurt dat ik weer mijn weg kon vervolgen. Maandag 19 mei 2014 s\'morgen vroeg belde hij mijn op wat de schade was en de kosten ongeveer. Maandag middag om ongeveer 15.30 uur belde Jan zijn vrouw Marloes mijn op dat mijn auto alweer klaar was en dat ik hem kon ophalen. Voor mijn gaat de servies van dit bedrijf alles te boven, petje af voor het hele team van Jan de Krijger garage bedrijf.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verleden week een gebruikte auto gekocht voor mijn dochter wij zijn geweldig geholpen .je merkt dat jan er verstand van heeft. Tevens mijn auto laten repareren nieuwe koppelling de andere dag al gebeldt dat het klaar was.prima service.ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al een aantal jaren komen ik en mijn vrouw bij Jan de Krijger, Niet alleen voor autozaken maar ook om soms een bakkie te doen en gewoon te praten! Alles is mogelijk met het hele team van De Krijger! Vorige week aangekondigd dat mijn dochter geboren is en Jan sprong gelijk in de kast en gaf een attentie mee! Zijn er problemen, dan kun je dit gewoon op een volwassen manier oplossen met Jan. Vanmorgen mijn auto weer voor APK afgeleverd, Ik kan er op vertrouwen dat mochten er reparaties nodig zijn ik van te voren voor overleg gebeld wordt! al met al top service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen aan mooie tweede auto. Klein gebrekje dat zich voordeed na de aanschaf is uitstekend verholpen!! Goede service en absoluut oog voor kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben uiterst tevreden met jan de krijger, alles klopt en voor een lampje vervangen is altijd snel tijd en op afspraak metgratis vervangend vervoer werkt het ook prima.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over autobedrijf Jan de Krijger in Zwijndrecht. Voor mijn APK kan ik altijd terecht, en toen 2 maal toe heb ik nu een urgent issue gehad welke uitstekend voor mij zijn opgelost.Voordat er aan de auto gesleuteld wordt, word ik eerst gebeld met een schatting van de kosten die gemaakt zullen worden. Tot nu toe vielen de uiteindelijke kosten altijd lager uit, dat is dan altijd een mooie meevaller.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig bedrijf, staan altijd voor je klaar. En altijd even vriendelijk.\r\nKortom, kan niet beter!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service is uitstekend en dat voor een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo is er bijvoorbeeld speciaal voor ons op de sloop naar een dashboard voor in onze oude auto gezocht, zodat we toch de elektrische raampjes weer open zouden kunnen doen. Bijzonder!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen gezeur garantie Geweldige service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meneer Jan de Krijger is super aardig, ik heb bij hem een hele mooie 2e hands auto gekocht, deze is keurig afgeleverd met een grote beurt, APK en ik kreeg ook nog een bloemetje en een Kika Beer.\r\nEcht een top service !\r\n\r\nGroetjes Carmen en Dennis

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben al vanaf de start van dit bedrijf klant. Wordt altijd goed en zorgvuldig geholpen voor een alleszins redelijke prijs.

Christiaan Huygensstraat 23

3331 EA Zwijndrecht