Uitstekend!

Correct en duidelijk te woord gestaan en naar gehandeld!

• Reden bezoek Andere reden

Zeer goed klantvriendelijk en deskundig.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De claxon is opnieuw stuk na een reparatie in september 2021.

Ik heb snel een afspraak kunnen maken met een vriendelijke hulpvaardige medewerkster. Het euvel is vervolgens kordaat en effectief gerepareerd. Ik kreeg tot slo een 0-factuur, een klantvriendelijke benadering.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijke en vertrouwde service.

We zijn door Jan fantastisch geholpen bij ht vinden van een "nieuwe" gezinsauto.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ik ben correct en snel geholpen.

Mijn ervaring met deze garage is positief. Het maken van een afspraak gaat in goed overleg en is duidelijk. De ontvangst is vriendelijk/correct. Het onderhoud wordt vakkundig uitgevoerd. Het is altijd mogelijk een fiets te lenen zolang de auto in de garage staat. Ik word gebeld als de auto klaar is.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geweldige service, doen wat men belooft

Komen hun afspraken goed na, maken indien er iets niet met de auto in orde is ( bijv. kapotte lamp) hier direct tijd voor vrij.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

word altijd goed en netjes geholpen . monteurs zijn vakkundig

Uitstekende service

Ben al jaren een zeer tevreden klant. Word altijd snel en vakkundig geholpen!

Deskundig, vriendelijk en betaalbaar

Elk jaar laat ik mijn camper Volkswagen T4 keuren en beurt. Altijd goede ervaring: - deskundig - vriendelijk - betaalbaar - leenauto - meedenken - goede service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel

Goede garage met kundig personeel.

Super goede garage

Een Mitsubishi Colt gekocht bij Jan,deze geheel na laten kijken door onze eigen automonteur Netjes alles 100% in orde nieuwe remschijven,remblokken en alle vloeistoffen en filters netjes vernieuwd bij de grote beurt bij aankoop En dan ook nog KiKa gesponsord bij aankoop Een echte aanrader deze garage Super goed dank je Jan

zeer tevreden

Een occasion gekocht, wat een goede service! Erg tevreden!

Goede garage

Keuring en onderhoud keurig afgehandeld. Alleen zijn we bij afspraak vergeten om vervangend vervoer te vragen, en wij vinden het jammer dat de garage dit niet uit zichzelf aan ons hebben aangeboden. Dit zou een vaste servicevraag van de garage moeten zijn bij het maken van de afspraak. Verder een bedrijf dat goed werk levert, aardige mensen die goed voor ons autootje zorgen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

zeer klant vriendelijk en je wordt snel geholpen.

vriendelijk ontvangst

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

prettige behandeling en korte wachttijd

zie boven

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Bekwaam, vriendelijk

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Duidelijke service voor een heldere prijs

Snel en vakkundig geholpen. Duidelijke prijzen vooraf.

Uitstekende service

Gerust

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vakkundig, deskundige, reparaties en goed advies

Ik kwam bij deze garage uit na een aanbeveling van een goede kennis. Ik had olie verlies uit de versnellingsbak, andere garage's adviseerde revisie of een ruil versnelling bak. Na een belletje aan de vakgarage moest eerst maar eens langs komen voor controle. Advies was w.s. defecte pakking 5 de versnelling. Laten uitvoeren en inderdaad probleem was over en een zeer gunstige prijs. nl. 800 euro goedkoper.

Fijne klantvriendelijke garage

Goede service. Vervangend vervoer. Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima!

Eerlijk advies

Al jaren tevreden klant

Al klant toen Jan nog Citroën dealer was. Altijd prima geholpen. Later tot volle tevredenheid een paar keer een 2e auto gekocht (C1, Twingo). Na mijn pensioen aan Jan gevraagd een zo goed als nieuwe Captur voor ons te vinden. Is prima gelukt. Kortom fijne garage, altijd goed geholpen. Eerlijke deals en afspraak is afspraak.

Goede service, en advies

Apk keuring laten doen, werd goed geholpen. Kreeg een leenauto mee. Complimenten voor dit bedrijf

Top garage met fijne eerlijke mensen

Hoi, Ik heb hier in juli 2019 mijn Kia picanto gekocht .en ben heel netjes geholpen door fam de krijger.elke kleine en grote beurt word ook netjes geregeld hier met niet van die asociale hoge kosten .volgende maand moet ik weer een afspraak maken voor een nieuwe apk en kleine beurt.ik ben blij dat ik hier mijn auto gekocht heb.

Christiaan Huygensstraat 23

3331 EA Zwijndrecht