goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Suzuki Swift gekocht.\r\nZeer netjes ontvangen.\r\nProefrit was beetje te lang maar was helemaal geen probleem.\r\nAuto gekocht met nieuwe apk en alle dingen die gemaakt moesten worden netjes gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een fijn bedrijf is dit en wat een goede service! We werden vriendelijk ontvangen. Op 29 december kochten wij een Citroën Picasso. Op het moment van de proefrit ging er een lampje branden met de melding \"motorstoring\". Afgesproken was dat dit verholpen zou worden voordat wij de auto zouden kopen. En we kregen een nieuwe APK. Tijdens deze APK bleek dat 2 banden niet goed waren en die zijn kosteloos vervangen door het bedrijf. De motorstoring bleek een kapotte lambdasensor in de uitlaat te zijn die ook vervangen is. Vorige week kregen wij echter weer melding van motorstoring en hebben het bedrijf gebeld. De (nieuw erin gezette) lambdasensor bleek defect te zijn en vandaag zijn we langs geweest en werd ook dit kosteloos vervangen. Top bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf. Netjes ontvangen met koffie. Goede service door combinatie met garage. Leuke auto\'s voor een goede prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte Suzuki gekocht bij dit uiterst vriendelijke bedrijf, had meteen een goed gevoel bij de auto en de verkoper.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Yellow cars snappen ze het tenminste nog! een mooi compact bedrijf, met een no nonsens mentaliteit, transparant, helder, en vooral eerlijk zaken doen!\r\n\r\nMet verkoper Tim Mooren had ik een goede klik, hij was open en eerlijk. We zijn tot een mooie prijs overeengekomen, Ik heb een mooie Suzuki Swift gekocht.\r\n\r\nIk kan iedereen dit bedrijf aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netje en vriendelijk geholpen, hebben er verstand van en een geode garantie

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf stiekum de auto verkocht achter mijn rug om dus een waardeloos bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn vriendelijk personeel die de klant graag helpt.\r\nKom zeker terug als er iets mis is met mijn Suzuki swift.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen met deskundig advies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met dit bedrijf.\r\n\r\nNadat wij een leuke swift gekocht hadden hoorden wij een aantal weken later een vreemd geluid uit de versnellingsbak komen.\r\nGebeld met Yello Cars en een afspraak gemaakt voor eventuele reparatie.\r\nNa inspectie bleek dat er een reparatie aan de versnellingsbak nodig was om dit het oplossen. Dit is door hen onder garantie gerepareerd. \r\nWij zijn dan ook dik tevreden over dit bedrijf en de vlotte afhandeling.\r\nEen aanrader!\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kom al jaren bij yellow voor APK/onderhoud etc. Zeer tevreden over de service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuk bedrijf,gemoedelijkesfeer wat vertrouwen geeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service. Men denkt met de klant mee. Geen gelikte verkoopverhalen maar objectieve informatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf en zeer goede service. Ik wist nog niet precies wat ik wilde en het was mijn eerste auto. De wijze waarop werd meegedacht en de deskundige adviezen die ze gaven hebben me erg geholpen. Ze stonden direct klaar en namen uitgebreid de tijd voor me. Zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf we werden goed ontvangen op alle vragen een eerlijk antwoord na de koop afspraken nagekomen kortweg zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk en goed bedrijf die voor jouw de tijd neemt en helpt waar nodig is .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen vervelende verkooppraatjes waardoor je het gevoel krijgt dat ze je iets aan willen smeren, maar nuchter technisch advies.\r\nHet bedrijf geeft meteen al een goed georganiseerde indruk en dat is ook zo uitgekomen na de aankoop van een auto. Goede inruilprijs, goede aflevering. Prima ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service. Auto binnen 3 dagen al op kunnen halen. \r\nBedrijf ziet er netjes en verzorgd uit. Deskundig op het gebied en fijne mensen in de omgang. \r\nErg tevreden!

Industrieweg 40

6651KR Druten