geweldig

Deze man Hans is geduldig en zeer ervaren hij legt je alles echt goed uit of doet het zelfs voor. ben blij dat ik hier mijn lessen gevolgd heb. als je wilt slagen in een keer. hier moet je zijn. super

Geweldig!

Hans is een top instructeur. Ik heb BE bij hem gevolgd. Hij weet het rustig en goed over te brengen met zijn ervaring. Hij houd ook wel van een lolletje :) Hans, nogmaals bedankt!

Super fijne rijschool!

Ik ging altijd met plezier naar mijn les toe! Het is fijn dat er tijdens de lessen ook plek is voor een grapje tussendoor. Er word echt gekeken naar hoe jij het beste iets aanleert en daar word tijdens de lessen ook rekening mee gehouden. Ik ben echt super tevreden over de rijschool!

Hans super fijne rijinstructeur

Hans klein Bedankt voor de rijlessen fijn dat je mij geholpen hebt met het rijbewijs BE tehalen was leuke tijd samen . Gr willie

Mijn ervaringen met de rijschool en de instructeur waren heel goed. Emiel is zeer geduldig, en 'n leuke babbel. Ze weten er goed om te gaan en in te spelen op de talenten van beginnend chauffeurs en Emiel kan super goed om gaan met faalangst en spanningen. Ik ben zeer tevreden. Ik heb zowel theorie als praktijk in 1x gehaald. Dit is zeker te danken aan de goede lessen die ik heb gehad.

Echt een aanbeveling!

Echt een fijne rijschool! Mijn autorijbewijs in 1x gehaald. Hans legt alles heel netjes en duidelijk uit. Ik was altijd heel onzeker achter het stuur, maar hij zorgde ervoor dat ik met meer zelfvertrouwen in het verkeer deelnam.

Hele vakkundige rij instructeur met ruimte voor een fijn praatje

Heel simpel gewoon goed

Lekker duidelijk zoals het hoort

Zeer goede ervaring

Zeer goede rijschool en alles word Goed en duidelijk uitgelegd. Maar een goeie grap op zijn tijd kan ook en dat maakte het lessen zeer aangenaam. Als ik me zou vragen voor een rijschool zou ik Hans zeker aanbevelen.

Zo’n fijne rijschool dat je het bijna jammer vindt als je geslaagd bent!

Echt een warm bad. Met passie, humor en juiste didactiek. Niet slagen is geen optie. Stop met zoeken en stuur Hans een berichtje voor een proefles! Enjoy the ride!

Ik zou Hans bij iedereen aanbevelen!

Ik vind de rijlessen bij Hans heel aangenaam. Hij helpt je en zorgt ervoor dat je vertrouwen in jezelf krijgt. Ik zou Hans zeker aanbevelen!

Fijne rijschool, geeft goede uitleg en mocht je het niet in één keer snappen, legt hij het voor je rustig nog een of meerdere keren uit. En natuurlijk ook op zijn tijd wat geintjes.

Fijne rijschool voor BE- opleiding

Duidelijke aanwijzingen van instructeur, voldoende geoefend voor bijzondere verrichtingen en prettige sfeer in de auto. Goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Super rijschool ook al bij meerdere personen contact laten opnemen

Goede uitleg en rijd altijd met de motor mee hier kan je zelf veel van leren

kwaliteit rijschool met toewijding en persoonlijke aandacht

Zeer goede rijschool. Ik heb mijn autorijbewijs in één keer gehaald na het volgen van een lespakket bij Hans. Naast de kwaliteit van de lessen, waardeer ik vooral de inzet en betrokkenheid van beide instructeurs, Hans en Emile. Ik vond het fijn dat ze hun leerlingen aan één instructeur toewijzen. Dit zorgt voor personalisatie en een vlotter leerproces. Ik zat bij Hans, maar ik heb ook een aantal lessen bij Emile gevolgd zodat ik nog een paar extra lessen in het weekend vóór mijn examen kon inplannen. Ook waardeer ik de correctheid omtrent lesuren. De les begon normaal gesproken op tijd, maar als Hans door omstandigheden iets later was, werd deze tijd altijd gecompenseerd. Hans heeft me tijdens iedere les flink uitgedaagd wat resulteerde in een steile leercurve. Daarnaast heb ik alle lessen ook met plezier beleefd. In conclusie, ik kan deze rijschool ten zeerste aanbevelen!

Duidelijk, overzichtelijk en begripvol: Super!

Hans zorgt voor een duidelijke uitleg, geeft een overzichtelijke rijles (met max 2 leerlingen) en wisselt hier met voorop rijden zodat je ook “jezelf” kan zien. Verder blijft Hans altijd rustig en toont veel begrip voor elke situatie . Ik kwam bij Hans voor mijn A rijbewijs. Van te voren heb ik mijn B, A1 en A2 rijbewijs gehaald bij andere rijscholen maar zal Hans Klein als enige echt aanbevelen.

Fijne rijschool met goede feedback!

Goede ervaring met deze rijschool. Ook het contact verloopt professioneel

Goeie duidelijke leuke lessen

Ervaren als hans is. Legt het goed uit, geduldig, en zeker leuke lessen.

fijn en duidelijke lessen

Legt alles duidelijk uit en is heel geduldig in de praktijk. Geeft goed opbouwende feedback.

Leuke en leerzame lessen

Super leuke en goeie leerzame lessen gehad

Een geweldige kerel met humor en uitmuntend met les geven

Gewoon een aanrader voor je rijbewijs geeft super les en met een potje humor erbij in een woord gewoon geweldig.

BE in 1x gehaald, dat zegt toch alles!!

Toen ik net met de BE lessen begon dacht ik, dat gaat me nooit lukken. Achteruit rijden een ramp, achteruit de bocht om nog erger, maar met elke les verbeterde het en Hans loste mijn "error" in m'n hoofd op met rust en humor. En ongelooflijk maar waar, ik ben meteen de eerste keer voor het examen geslaagd! Super bedankt, Hans!

Kundige rijschool, prettige instructeur, aanrader

Ik heb mijn BE rijbewijs behaald bij Verkeersschool Hans Klein en ben zeer tevreden. Hans was kundig en prettig in de omgang. De rijlessen waren duidelijk, leerzaam en ontspannen. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele rijschool!

Goede rijschool

bij hans leer je niet alleen motorrijden maar ook rijden op een motor

de lessen waren van de eerste tot de laatste minuut leerzaam.

Mascherelstraat 3

6363AV Wijnandsrade