prima advies gegeven.
Goede ervaring heel tevrede goede uitleg van verschillende fietsen en klant vriedelijk
Super service
Aardige en kundige man, Bereidwillig en verstand van zaken. Het is voor ons te ver uit onze omgeving om daar ook voor onderhoud enz. naar toe te gaan. Anders zouden we het zeker doen. Keurig geholpen.
Wij hebben sinds vorige week onze nieuwe Shabri fietsen, het eigen merk van Multibikes. We zijn er erg blij mee! Mooie fietsen, top geadviseerd door Brian en een goede prijs. Een aanrader!
Zeer goede service. Fietsen voor reparatie opgehaald en weer thuis gebracht. Alles netjes nagekeken en zo nodig gerepareerd.
Zeer vakbekwaam en service gericht. Wij bezoeken graag fysieke winkels ipv online en zijn hier goed geslaagd. Mooie nette winkel met genoeg keus. Zeker een aanrader.
100% klanttevredenheid
Bedankt voor uw reactie, heel veel fietsplezier gewenst !
Desondanks dat ik geen \"makkelijke\"klant ben, heb ik nu toch een prima e-bike . Bedankt voor je geduld.
We zijn zeer vriendelijk geholpen, super service.
Persoonlijke service
Heel goed advies , ruime keuze Vriendelijk en behulpzaam
Heel goed geholpen. Erg vriendelijk, meedenkend en flexibel.
Heel goed fijn geholpen
Een deskundige uitleg over het aanschaffen van een elektrische fiets. Gemotiveerd en neemt rustig de tijd om alle vragen te beantwoorden. Goede service en ruim assortiment.