Trots en blij verlieten we de showroom met onze nieuwe aanwinst (zoals het hoort). Chapeau voor deze mensen: een no-nonsense houding maar wel een bedrijf waar je je als klant echt gezien, serieus en gehoord voelt en waar afspraken direct nagekomen worden. Top!
Goede service, met ontzettend veel geduld!
fijne samenwerking, goede uitleg
Vriendelijke behulpzame mensen, denken met je mee. En als er iets is, kun je zonder problemen langskomen.
Super service geen druk op je leggen
Een zeer klantvriendelijk bedrijf die met je meedenkt en zeer goede service verleent !
Eerlijk verhaal, niet opdringerig.
Vertrouwd, deskundig, eerlijk, no nonsens! Geen verkooppraatjes. Wij hebben een mooi dieseltje van 2 jaar jong gekocht, ondanks alle ophef over de diesel, blijft dit voor ons de beste keuze gezien het aantal km’s per jaar! Het loont om een kijkje te nemen, afstand speelt geen rol. Auto’s zijn top verzorgd.
Zaterdagmiddag ging ik (vrouw, 70 jaar, alleenstaand) in de showroom kijken naar een leuk tweedehands autootje.. Maandag stond ie keurig voor mijn deur. Alles was goed, professioneel en uiterst vriendelijk geregeld. Top!
👍 top!! Klantvriendelijk en zeer professioneel.
We zijn heel vriendelijk ontvangen en super goed geholpen
Vriendelijke, uitgebreide, heldere, vakkundige dienstverlening.
Excellent service
Prima bedrijf. Communicatie verliep goed via de mail. Vriendelijk ontvangst. Bedrijf heeft een betrouwbare uitstraling. Garantie bleek normaliter niet e kunnen gezien de leeftijd auto, maar dit is goed opgelost.
Fijn in contact.
Rammeltje in de motor. Afspraak gemaakt. Probleem opgelost. Goede service, deskundig en sympathiek. Aanrader!
Prima service. Geen vlotte verkooppraatjes maar een eerlijk advies. Voor wat technische details moest vader de hulp van een van zijn zonen inroepen maar dat was geen probleem.
Erg klantvriendelijk. En na 3 maanden nog steeds tevreden met mijn Hyundai Getz
Afgelopen zaterdag mijn tweede auto bij Autocentrum Vughterpoort gekocht. (de eerste was ca. 5 jaar geleden). Had meteen al een goed gevoel bij dit familiebedrijf. Zeer vriendelijk en attente en vakkundige mensen! Wederom was Rex mijn contactpersoon. Uitgebreid wordt de tijd genomen voor de klant. Alle tijd gehad om de auto te bekijken, proefrit te maken en een goede overweging te maken. Totaal geen druk of zo, dus voor de 2e keer naar volle tevredenheid. En ook als er iets mocht zijn, ben je weer van harte welkom.
Topbedrijf met goed persoonlijk contact. Ik heb hier met veel vertrouwen en plezier mijn Toyota Auris gekocht. Ook achteraf veel hulp gehad met persoonlijke verzekeringstechnische problemen waardoor ik nu zorgeloos rondrijd in een prachtige auto.
Weerdskampweg 17 19
5222BA 's-hertogenbosch