Goed; Rex begrijpt en begeleidt de klant goed van het ene naar het andere merk !
We hebben op internet een auto gevonden die we daarna zonder voorafgaand contact zijn gaan bekijken in bij Autocentrum Vughterpoort. Hier raakten we al snel aan de praat met Rex, die ons op een fijne, begripvolle manier te woord stond (zonder verkoop praatjes). Drie kwartier verder waren we helemaal geïnformeerd en enthousiast over de auto. Omdat dit de eerste garage was waar we die dag heen gingen (hadden nog 3 andere auto\'s op het oog) zijn we daarna weg gegaan om naar de andere garages te gaan. Eenmaal onderweg hadden we hier helemaal geen zin meer in en zijn we omgedraaid. Terug gekomen bij autocentrum Vughterpoort mochten we een proefrit maken in de auto en waren we verkocht. We zijn erg te spreken over de vriendelijkheid van het personeel en de sfeer van de showroom. Naast dat er uiteraard veel auto\'s staan is er namelijk ook zorg besteed aan het interieur van de zaak.
super goed geholpen alleen niet iets gekocht kwamen niet uit op mijn bedrag
Super goed!!!
we zijnvriendelijk ontvangen en kregen gelijk koffie goede uitleg en we konden twee cabriosvergelijken en daar door wisten we wat we wel enniet wilden.
Bij autocentrum Vughterpoort heb ik een Peugeot 406 coupe gekocht. Men heeft uitgebreid de tijd voor mij genomen om te bespreken wat mijn wensen waren en vervolgens daar een passend aanbod op gedaan. Ik ben zeer tevreden over de auto, de service en de deskundigheid. Vughterpoort is een mooi en betrokken familiebedrijf. Bedankt!
Goede ervaring met garage Vughterpoort.
Mijn ervaringen zijn bijzonder goed, nette, eerlijke en een betroubare behandeling. Zou ik zeker willen aanraden aan vrienden en bekenden. Een fijn familie bedrijf die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.
Ik kan er natuurlijk nog niet veel over zeggen, maar van het begin dat ik hier binnen stapte ha ik er een heel goed gevoel bij Heel aardig personeel en naar mijn menig ook deskundig Ik heb de auto hier aan geschaft en ga hem ook zeker hier laten onderhouden Echte aanrader
We hebben een goede ervaring met Rex gehad. We zijn tot nu toe tevreden over de auto en de service.
Vorige week een occasion gekocht. Altijd weer spannend. Op internet gezocht en bij toeval Vughterpoort gevonden. Aangetrokken door de vermelding dat het een familie bedrijf was. Op een of andere manier gaf mij dat een goed gevoel. En in de praktijk was dat een goed gevoel. Leuk ontvangen. Alle vrijheid om eens rustig rond te kijken en geen druk. Toen we wat vragen hadden kregen we goede en helder antwoorden van een van de zoons. En op een paar vragen het antwoord dat hij daar hij daar het antwoord niet op wist. Gewoon recht toe recht aan. Als de auto ons net zo goed bevalt als de wijze van behandeling, dan gaan wij een mooie tijd tegemoet.
Zeer professioneel, klantvriendelijk en geven je het gevoel van eigen waarde.
Ik heb ruim een jaar geleden een Mitsubishi Colt gekocht bij dit bedrijf. Ik werd toen zeer correct geholpen. Ik kreeg toen het gevoel met oprechte mensen van doen te hebben.Ze dachten met me mee over allerlei aspecten van de aankoop met een service die valt te prijzen. Met een goed gevoel heb ik de auto gekocht en dat is sindsdien onveranderd. Ik ben nog steeds heel tevreden met mijn aankoop na een jaar. Ik wil de heren daar nogmaals voor bedanken.
De Bossche Bollen waren heerlijk en stap elke morgen met een lach in mijn nieuwe autootje ... moet wel nog heel heel erg wennen ... maar komt helemaal goed. Rex, ik wens jou en je vrouwtje heel veel geluk, gezondheid en liefde toe op/voor jullie bruiloft in mei, zonnige grtjs uit Amsterdam Mildred
Aardige mensen deskundigheid en humor zijn aanwezig
Was op zoek naar een occasion en werd heel coorect behandeld. De occasion was niet naar mijn smaak maar dat lag niet aan Autocentrum Vughterpoort of de verkoper.
Goed en prettig geholpen. Mooie auto\'s tegen aantrekkelijke prijs.
Ik bezocht onlangs Autocentrum Vughterpoort om een MG ZS 180 te bezichtigen. Prima wagen, mooi en netjes onderhouden. Autoverkoper kon me relevante informatie vertellen over de auto en was prettig in de omgang. In tegenstelling tot andere verkopers van andere autocentra, kon hij goed luisteren en dacht hij mee met mij als cliënt. Uitstekende service.
Ik was op zoek naar tweede-hands auto voor stage. De auto waar ik voor kwam was niet geschikt. Toen hebben ze mij een andere auto laten zien, waar ik wel tevreden mee was. Na een controle hebben ze zelfs de radiator vervangen (op hun kosten, aangezien ze de controle toch nog moesten doen).
Weerdskampweg 17 19
5222BA 's-hertogenbosch