• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

voldoende, een redelijke ervaring

ik werd snel en goed geholpen, de verkoper liet mij rustig mijn ding doen en de auto bekijken.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

voldoende, een redelijke ervaring

Een relaxed bedrijf, netjes, en gezellige mensen (pand niet heel gezellig). Deskundigheid heb ik weinig kunnen checken. De service vooral goed, er leek zelfs al een band opgebouwd.

goede service, goed behandeld

Sehr geehrte Herren, Wir sind mit unserer Zafira gluecklich nach Hause gekommen. Vielen Dank fuer Ihre ausgezeichnete Arbeit. Froehliche Weihnachen und viel Erfolg im Neuen Jahr. Mit freundlichen Gruessen Reinis Galenieks

goede service, goed behandeld

Aardige verkopers die echt naar je luisteren Onder het genot van een bakje koffie Bij een probleem aan je auto wordt je snel geholpen met een goede uitleg Voor al je auto bij hun kopen

goede service, goed behandeld

ik ben zeer tevreden over vughterpoort auto\'s ze hebben ons heel gastvrij ontvangen en geholpen. Ze hebben de auto keurig en correct afgeleverd. Dus al met al we zijn vol lof over vughterpoort auto\'s. Groeten fam.Smit

voldoende, een redelijke ervaring

Gastvrij en correct behandeld. Een aandachtspuntje was voor mij het niet vermelden van de schade aan het achteportier, welke na de onderhandeling vakkundig is hersteld.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

zeer net en vakkundig familie bedrijf weten waar ze over praten zonder iets op te dringen en de koffie sta klaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede service bij verkoop en goede en een betrouwbare afhandeling bijklachten.

goede service, goed behandeld

Aardige mensen, die liefde voor het vak hebben en dus goede kwaliteit en service bieden.

goede service, goed behandeld

We hebben in april van dit jaar bij Vughterpoort een auto gekocht. Tijdens de warme dagen bleek de airco niet goed te functioneren. Na een telefoontje konden we de auto de volgende dag meteen brengen en het probleem met de airco werd meteen verholpen. In verband met een vakantie naar Italië hebben we voorste twee banden tegen een mooie prijs laten vervangen. Goede service!! Roel en Rex bedankt.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

voldoende, een redelijke ervaring

Bij de aankoop van de nieuwe Peugeot 307 Break zijn we goed geïnfor-meerd en is de auto na een grote beurt goed meegegeven. De misver-standen rondom de trekhaak zijn adequaat opgelost. Op 3 augustus jl. is er enige discussie geweest over de reparatie in Edinburg, die onder de 6 maanden BOVAG garantie viel, maar uiteindelijk ook goed is opgelost. Wel ondervind ik nog steeds problemen met de eclectronica bij veel regen, waarover ik heden een mail heb verzonde.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

beste autoliefhebber, Een auto kopen is een bijzondere aangelegendheid. Je weet niet alles, dus ga je naar een vakman. Die vertrouw je maar half omdat je het zelf niet zo goed weet. Wat is het dan een opluchting goede vragen te krijgen, eerlijke antwoorden, geen gesmeer en slimmigheden maar recht door zee de voor- en nadelen van je aankomende droom. Ik, als Amsterdammer, ben toch echt onder de indruk van een vader en 2 zonen die van auto\'s houden en.....hun klanten overeenkomstig behandelen.

voldoende, een redelijke ervaring

Rustige verkoper die niets aan probeert te smeren. Er was een klein probleem met de auto hiervoor terug geweest en alles netjes opgelost.

goede service, goed behandeld

Ik kon de volgende dag (een zaterdag) al geholpen worden met een probleem met de airco. Dit is snel en accuraat opgelost.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer vriendelijk benaderd. Personeel dacht mee bij mijn mogelijkheden. Zijn goed benaderbaar. Kennis van zaken.

goede service, goed behandeld

Netjes en correct geholpen. Men staat open voor dialoog.

perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag had ik mezelf buiten men auto gesloten, ik stond buiten maar de sleutels in de auto. en de deur was op slot. vervolgens bleek ik ook nog eens geen reserve sleutel te hebben dus werd mijn probleem nog lastiger. na 2,5 uur aan het bellen zijn geweest met wegenwachten en autobedrijven die mij niet verder konden/wouden helpen kreeg ik Autocentrum Vughterpoort aan de telefoon. ook al dat ze met 2 man minder waren is 1 van de medewerkers meteen naar me toe gekomen om me te helpen. binnen 10 minuten was hij op mijn school waar de auto stond en ging aan het werk. ook al dat hij niet een specialist was op dit gebied ging hij toch aan de gang om mij toch vooruit te kunnen helpen. (dit alles ondanks ik niet eens een klant was bij het bedrijf). na een uur aan het vissen geweest zijn met ijzerdraadjes heeft hij de sleutel te pakken gekregen en de auto opengemaakt. Autocentrum Vughterpoort is mijn held van de dag!

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

ben erg blij met mijn renault kangoo, gekocht bij dit bedrijf. service is goed, ook fijn dat ik hier mijn onderhoud kan laten doen. mijn ervaring is goed.

Weerdskampweg 17 19

5222BA 's-hertogenbosch