Top service

We hebben een Piaggo MP3 gekocht en zijn daarbij goed geholpen. Goed advies gekregen. Erg blij met de aankoop.

Prettige ervaring met een medewerker met veel expertise

Ik kwam naar de winkel voor 3 producten en ben voor alle 3 geslaagd. De medewerker heeft mij goed geholpen en had veel kennis over de producten die ze verkochten.

Erg fijne zaak

Top winkel, met persoonlijke aandacht ontvangen en veel info gekregen, maar ook de ruimte om zelf een beetje rond te kijken zonder opdringerige verkoop. Ruim aanbod en betaalbaar ook nog eens. Kom graag terug :)

vakmanschap met een glimlach

De achterband van mijn MP3 400HPE laten vervangen voor een concurrerende prijs. Goede service al jaren klant hier en erg tevreden!

Nette zaak, waar ze luisteren naar de klant.

Proefrit gemaakt op een motorscooter. Er moest nog wel wat aan gedaan worden. Dat hield wel in dat er wat onderdelen nieuw op moesten komen en dus voor de zaak geld zou kosten. Dit hebben ze gedaan en alle problemen opgelost. Daarna nog een proefrit gemaakt en deal gesloten. Het feit dat ze je serieus nemen in wat je zegt en aangeeft, zegt genoeg. Mooie zaak, waar ik ook nog even een goedzittende helm heb aangeschaft.

goede service

Opdracht correct uitgevoerd alles in orde/

Vakmensen

Ik werd heel goed geholpen. Professioneel advies.

goede service denkt mee met de klant

goede service denkt mee met de klant alles volgens afspraak nagekomen dat is erg prettig, scooter rijdt perfect ben nu de acculader aan het testen werkt ook weer als vanouds ben erg blij goed geadviseerd

very friendly and helpful service and an excellent display of motor cycles/ scooters and associated

I recently bought a Piaggio MP3 300LT Youngban at Troostwijk auction un-seen. MotoVeda agreed to inspect the machine. Alas, their inspection identified a problem with water entering the oil. This would require stripping the engine and rectifying. Not cheap.

• Would you recommend us? Yes

Geweldig.

Een zeer fijn bedrijf met vakkundig personeel. Geweldige service.

Overtuigende uitleg

Besteld Revit jas is uitvoerig gedemonstreerd, nu overtuigd van de kwaliteit

Goed en vlot geholpen door de medewerkers

Goed en vlot geholpen bij het zoeken naar een nieuwe motorjas

Goede en vriendelijke service

Al een paar jaar breng ik mijn MP3 terug naar Motoveda voor onderhoud. De service is gewoon ontzettend goed - bij vragen of gebreken bellen ze, transparant over de kosten en vriendelijk aan de balie en telefoon. Als ik terug naar huis rijd glijdt m'n motor weer over de weg als een blok groene zeep in een badkuip - FIJN!

Top management.

Professioneel bedrijf.

Goed geholpen

Scooter rijdt na reparatie weer zoals het hoort, scooter!

Altijd is alles goed geregeld!

MotoVeda regelt alles snel en overzichtelijk. Fijne zakelijke partner!

Wederom super tevreden met de reparatie

Voor grote reparaties die ik niet zelf kan uitvoeren is Motoveda voor mij de goto shop. Alle reparaties prima uitgevoerd en tegen een schappelijke prijs. Alle gegevens worden bijgehouden dus je hoeft nooit iets 3 keer uit te leggen. Super.

Wordt altijd snel en vakkundig geholpen.

Super service!

Erg vriendelijk geholpen, mooi assortiment, medewerkers met kennis! Had een specifieke wens, dit was geen probleem werd besteld snel geleverd en ik werd netjes geïnformeerd! Ik kom zeker nog vaak terug bij MotoVeda!

Kwaliteit en aandacht

Mijn vriendin en ik kwamen bij MotoVeda voor een nieuwe motoroutfit. In de winkel zijn we prettig ontvangen en uitvoerig geadviseerd over voor- en nadelen van verschillende broeken en jassen, maar ook over welke helm het beste bij ons past. Daarbij was aandacht voor onze wensen, budget en beoogd gebruik. Uiteindelijk zijn we als twee goed geklede motorrijders weer naar huis gegaan. Topervaring!

Vriendelijk, behulpzaam, zeer goed advies, mooie winkel

Kwamen half uur voor sluitingstijd maar werden op het gemak geholpen. Kreeg goed advies, erg vriendelijk. Werd niet gehaast maar alle tijd genomen voor alle vragen en gelegenheid om te passen etc. Absolute aanrader om langs te gaan, mooie winkel, mooie motors, groot assortiment aan motorspullen.

Mooie zaak, vriendelijk personeel

Was hier nog nooit geweest. Kwam voor advies, het personeel was zeer vriendelijk en het is gelijk tot aankoop gekomen. Vriendelijk, behulpzaam en vooral geïnteresseerd in wat je wensen zijn. Goed en kundig geholpen

Met veel plezier een nieuwe motor gekocht.

Bij de aanschaf van een nieuwe motor en de inruil van mijn oude ben ik op een prettige wijze geholpen en heb ik een mooi aanbod gehad. Daarnaast is alle moeite gedaan om de nieuwe motor snel te leveren.

Uitstekend geholpen aan mijn nieuwe motor

Ninja 500 proefgereden. Ik ben goedbgeholpen en de motor beviel meteen dus heb ik de ninja aangeschaft.

Galvanistraat 55

6716AE Ede