Zeer goede ervaring.

Zeer klantvriendelijk! Goed meedenkend. De keuze voor een bij ons passende paarden trailer was zo gemaakt met het advies van Martin.

Super klantvriendelijk en flexibel

Zeer prettige ervaring gehad met Martin. Hij neemt echt de tijd voor je, heeft overal een antwoord op en denkt op elk vlak met je mee. Aanrader!

Keurig geholpen.

Voor een nette prijs een nieuwe Hulco gekocht. Hij stond keurig volgens afspraak klaar en inmiddels al gebruik van gemaakt. Bedankt.

Geweldig, duidelijke informatie klant vriendelijk,

Goede ervaring goede adviezen , offerte duidelijk

Snelle en goede service

Als nieuwe klant werd ik gelijk correct & vlot geholpen, alsof ik al jaren vaste klant ben. Uitleg over het werk was correct & duidelijk, zonder dat er onnodig zaken werden opgedrongen

Eerlijke Vakmannen!

Goede reparatie’s en onderhoud. Eerlijke vakmannen met humor

top service!

Snel en super goed geholpen. Goede communicatie en prijs/kwaliteit verhouding.

Goed en eerlijk advies. Goed werk geleverd.

Ouderwetse service

Snel en keurig geholpen

Goed en vriendelijk geholpen. Tot de volgende keer!

perfect

Uiterst goed geholpen !

Zeer veel ervaring. En heel aardig en met de juiste kennis geholpen.

duidelijk en oprecht

Contact is prettig kwaliteit is goed en eerlijk met scherpe prijzen en snelle levertijden.

Geweldige snelle service

Gebroken chassis van foodtruck, door veelvoudig gebruik snel weer gerepareerd.

Hele goede ervaring gehad

Was onderweg en remschoen ging kapot, Martin heeft het snel verholpen en kon na een paar uur mijn weg weer vervolgen. Nogmaals bedankt Martin.

Makkelijk, vriendelijk en snel geleverd.

Ik had een zijruit nodig voor mijn paardentrailer. De communicatie verliep vriendelijk en het onderdeel was zo besteld en geleverd. Goeie service !

Uitstekende service

Mijn paardetrailer komt jaarlujks nog voor onderhoud. De communicatie verloopt altijd soepel en de service is altijd prima.

Top service!

Goed advies gekregen over de aankoop van een tweedehands trailer (van een particulier), inclusief inschatting van te maken onderhoudskosten en prognose voor vervanging van delen van het houtwerk. Nadat ik de trailer heb gekocht, heb ik hem voor onderhoud gebracht. Dat is netjes uitgevoerd. Ik ga zeker terug!

Helaas deze keer geen fijne ervaring

Als er op mijn factuur omschreven staat, nieuwe kit rand binnen en buiten verwacht ik nieuwe kit aan de binnen en buitenkant. De linkerbinnenkant is niet opnieuw gekit en bij navraag word er gezegd Ja maar er staat niet 'rondom' Binnen en buiten is hetzelfde als rondom tenzij anders vermeld. Kit zit er slordig op En helaas is er op mijn op/aanmerkingen iedere keer een weerwoord

Klantvriendelijk en goed

Goed kom er graag.

Goed advies en prettig contact!

Na een goed advies hebben wij bij Zuidzijde Trailers een degelijke aanhanger aangeschaft voor ons uitvoerend personeel. Het contact verliep erg prettig en de levering volgens afspraak.

goede kwaliteit, eerlijk en klantgericht

Oude trailer (30 jaar) , voor onderhoud aangeboden, goed geïnspecteerd, te veel mankementen. Goed advies, andere gekocht bij het bedrijf goede prijs kwaliteitverhouding, ruime keuze, goede service. Goed gevoel bij dit bedrijf

Al jaren lang prima service

Trailer in 2018 gekocht bij Martin en al jaren bij Zuidzijde in onderhoud. Makkelijk afspraak maken, goede sfeer en vertrouwde kwaliteit.

Bedrijf met vakkennis

Prima geholpen. Gastvrij en geeft je de tijd/ ruimte om de koop te overleggen

Staan altijd voor je klaar!

Zuidzijde 104 B

2977 xd Goudriaan