Klantgericht als altijd

A jaren vaste klant omdat het gewoon goed is. Vriendelijk, no nonsense, eerlijke prijs

Prettig bedrijf .

Snel en vakkundig geholpen .

Prima , netjes en praktisch geholpen.

Op een prima manier te woord gestaan en praktisch geholpen. Goed op de hoogte gehouden over de reparatie.

Zaken doen hoe ik gewend ben

Goede service, zeer klantvriendelijk bedrijf.

Voor het vervoer van een speciale driewiel-tandem kreeg ik zeer goed advies, hetgeen resulteerde in een oplossing, die niet onnodig duur hoefde te zijn. Een proefrit met de aanhangwagen i.v.m. gevoeligheid voor reisziekte was geen probleem. De wielen werden vóór de proefrit speciaal voor ons uitgebalanceerd. Klasse !

Goede informatie en de tijd om zelf rustig rond te kijken

We kregen goede informatie en er stond genoeg om rustig te bekijken en een goede vergelijking te kunnen maken…..

prima geregeld daar

goede service.geef een goeie prijs v je inruil aanhanger.

Denkt goed mee met klant

Martin luistert goed wat de wensen zijn, denkt mee en is schappelijk qua prijs. Super fijne ervaring, ga ik zeker naar terug!

Hele goede service

Word er vriendelijk ontvangen zen ze maken een offerte wat het kan gaan kosten

Heel erg goed en prettig

Word vriendelijk aangesproken en benaderd. Goede klantenbinding! Reële prijzen.

Snel soepel en deskundig

Snel soepel en deskundig

Het liep gewoon goed. Product was als omschreven.

Klantvriendelijk

Wij hebben nu voor een 2e keer hier een trailer gekocht! Veel keuzes qua merken en types! Altijd klantvriendelijk, geen vraag is te gek en als je een onderdeel nodig hebt kun je het zo ophalen! Top !

Fijn klantcontact

Oude trailer later keuren, deze bleek nogal wat te mankeren dus ik heb ervoor gekozen een andere trailer bij hen aan te schaffen. Ivm de aanschaf van een 2 paards en een nieuwe auto duurde het even voordat ik tot de aankoop over kon gaan en in de tussentijd mocht mijn oude trailer gewoon op het erg blijven staan. Fijn onderhandeld en nu een mooie trailer op mijn erf!

Snel geregeld en een super nette aanhanger!!

Nette aanhanger werkt goed!! Snel geregeld binnen 3 dagen had ik een kiep-aanhanger!!

Geweldig bedrijf

Mijn trailer daar altijd in onderhoud, vriendelijke mensen en billijke prijzen

Nette en vriendelijke dealer

Zojuist mijn nieuwe Humbaur aanhanger met huif opgehaald. De aankoop is grotendeels via de mail gegaan en dat was allemaal netjes en vriendelijk. Ook het ophalen ging goed. Aanhanger stond netjes klaar met de extra’s die ik erop wilde hebben en een duidelijke uitleg over de werking.

deskundig en aardig

Kreeg goede voorlichting welke trailer voor mij beste zou kunnen zijn, deskundig advies ter plekke werd oude trailer afgekoppeld en nieuwe aangekoppeld; fijne service Aanrader!

Prima geholpen.

Zakelijk doelgericht met een goed advies en met vertrouwen in de klant.

Klantvriendelijk en professioneel. Met de sfeer van een dorpsgarage. Prima!

Fijn en snel geholpen.

Fijn en snel geholpen

Vriendelijk, goede service

Aanhanger gezien op de site, vervolgens gemaild en vlotte reactie terug. Afspraak gemaakt, ontvangen met koffie en koop snel gesloten.

Trailer gebracht voor Bovag onderhoudsbeurt. Was snel klaar. Fijn bedrijf.

Goed en vriendelijk geholpen.

Vriendelijke mensen, trailer was al klaargezet zodat we hem konden bekijken. Ze namen ook nog de tijd om samen te kijken en antwoord op vragen te geven. Kregen nog een kop koffie aangeboden na de lange reis. Het was een eindje rijden, maar zeker de moeite waard. Eerlijk geholpen!

Altijd tijd voor je

Snelle afhandeling van het probleem.

Zuidzijde 104 B

2977 xd Goudriaan