Vriendelijk personeel, ruime keus

We werden netjes ontvangen, mijn budget was duidelijk voor de verkoper en daar keken we dan ook naar. Ruime keus uit tweedehands trailers waar ik dan voor kwam. Binnen fijn gekletst, nette uitleg gehad. Al met al zeer tevreden over de aankoop.

Vakkundig advies in een ontspannen sfeer

Ongedwongen, eerlijk een vakkundige advies. In alle rust en onder het genot van wat koffie de werkplaats en stalling bezocht. Goede keuze uit diverse modellen en mogelijkheden. Markt conforme prijzen met ruimte voor eigen wensen en opties. Wij zijn geslaagd voor een mooie paardentrailer met het vertrouwen in de service voor de toekomst.

Vriendelijk,behulpzaam,kennis van zaken.

Er is aandacht voor de klant. Altijd zeer vriendelijke ontvangst. Veel.is mogelijk en de kwaliteit is goed.

Goede service, vriendelijke mensen

We werden goed geholpen, vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed meegedacht wat ons wensen waren en super snelle levering.

Super service

Spullen per telefoon besteld . De volgende dag op gehaald alles lag al netjes klaar kon het zo meenemen . Top geregeld

Heldere afspraken vooraf en werkzaamheden keurig uitgevoerd.

Heldere afspraken vooraf en werkzaamheden keurig uitgevoerd.

Altijd goed

Zoals altijd goede service en advies

Prima bedrijf, alles top geregeld.

Goede ervaring voor een toevallige ontmoeting. Dit resulteerde in een mooie nieuwe aanhanger die volledig voldoet aan onze wensen.

Ben heel erg goed geholpen, met veel geduld

Ik ben erg goed geholpen. Twijfelde tussen 2e hands en nieuwe. Heb duidelijke uitleg gekregen over plus en min punten van beide trailers en kreeg alle tijd mijn keuze te maken

Prima communicatie en goede reparatie

Mijn oudere trailer kon goed onderhoud gebruiken en zo bij Zuidzijde terecht gekomen. Snelle reactie op de email, duidelijke communicatie over de kosten en ook snel weer gerepareerd.

Vriendelijk en prettig zaken doen

Denken goed mee in mogelijkheden en snelle service!

Er werd goed mee gedacht en geadviseerd in de mogelijkheden voor een reparatie aan de trailer. Kon de trailer direct brengen en de reparatie is vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd. Kortom, erg tevreden!

Prima contact en levering

Zij doen wat zij beloven...

Goede en snelle service!

Humbaur onderdelen besteld. Snel geleverd.

snel accuraat en daadkrachtig

Het onmogelijke is mogelijk, heel tevreden, meteen actie, goede oplossingen en adviezen. Ik ben heel erg tevreden

heel goede service.

wij zijn perfect en snel geholpen. Binnen 1 week konden we weer gebruik maken van onze aanhanger. duidelijke offerte, en komen afspraak goed na. kortom het juiste adres aankoop/reparatie van uw aanhanger.

Heel goede service voor een schappelijke prijs

Moest meerdere houten wanden van mijn trailer laten vervangen en dat is netjes uitgevoerd. Goede communicatie en duidelijke afspraken over prijs en werkzaamheden.

Alles in 1 keer goed

Snel en vakkundig. Bellen, brengen en weer ophalen wanneer het ons het beste uitkomt. Simpeler kan het niet

Je word echt vriendelijke geholpen en ze zijn altijd goed bereikbaar en je krijg snel antwoord als je vragen heb

Zeer klantvriendelijk en uitstekende service

Aanhangwagen weggebracht voor onderhoud

prima gegaan geen opmerkingen verder.

Aankoop en aflevering ging goed. Snelle dienstverlening!

Plezierig en vertrouwenswekkend.

Plezierig en vertrouwenswekkend. Heel blij met onze prachtige trailer!

Eerlijk en vakmanschap

Groot aanbod aan occasion trailers. Na een gesprek goed en eerlijk advies gekregen. Mocht lekker rondkijken en kreeg de tijd om rustig te besluiten. Een degelijke trailer kunnen kopen, waar ik vol vertrouwen veel veilige kilometers mee kan gaan maken.

Zuidzijde 104 B

2977 xd Goudriaan