Vriendelijk, eerlijk, komt afspraken na.

Prettig gesprek, goeie koffie en leuke hond !

Prima paardentrailer opgeknapt

Goede service en snel opgepakt en netjes werk afgeleverd.

Vriendelijk en professioneel.

Snelle reacties, vriendelijk, goede service. Zeer tevreden met de paardentrailer die ik gekocht heb. Zeer aan te raden.

Goed advies gekregen. Tevreden over de prijs en de aflevering.

Goed advies gekregen. Duidelijk en snel afgeleverd. Kortom tevreden .

goed voor elkaar

afspraak is afspraak nette prijzen goede service

Weer uitstekend geholpen met een onderhoudsbeurt

Ik kon mijn trailer brengen en ophalen op een voor mij geschikt moment. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

betrouwbaar geen poespas

Duidelijke uitleg,eerlijke prijs,neemt de tijd voor je.Probeer je niks aan te praten.Hier wil ik terugkomen

zeer goed prima advies gekregen

advies voor paarden trailer gevraagt zeer goed advies gekregen

Prima geholpen

Met kennis vlot geholpen.

Mooie trailer voor een goede prijs

Goede service: we konden ook in de avond terecht. Trailer zag er in het echt nóg mooier uit dan op de foto's. Prachtig exemplaar. Enige minpuntjes: geen formele garantie, bouwjaar was in werkelijkheid jaartje lager dan op de website. Ik heb er alle vertrouwen in dat áls er al iets met deze trailer aan de hand is, ik bij Zuidzijde terecht kan.

Top!

Goede prijs en service. Ben heel blij met mijn nieuwe trailer. Kreeg ook een goede inruil prijs voor mijn oude.

goeie service

tevreden over afspraken en producten

Trailer is wederom vakkundig gerepareerd.

Trailer is wederom vakkundig gerepareerd.

Mijn trailer heeft zeer accuraat onderhoud gekregen.

Mooi bedrijf en mensen die weten waar ze over praten.

Mooi bedrijf ruim assortiment. Mensen die weten waar ze over praten en nette prijzen.

mooi bedrijf

Gebruikte aanhanger gekocht. Even een kop koffie gedronken. Alles is goed verlopen en volgens afspraak.

Ontzettend gastvrij en goed advies!

Wij hebben het ontzettend prettig ervaren, we kregen ruim en goed advies, je krijgt nooit het idee dat het teveel tijd kost en je voelt je altijd welkom! Heel gastvrij en je gaat weg met het gevoel dat je altijd terug kunt komen of contact op kunt nemen voor vragen.

Goed bereikbaar voor alle vragen, deskundig bedrijf!

Voor zowel de koop van een nieuwe trailer als uitleg bij restauratie van oudere trailer alle hulp en info gekregen die we vroegen. Goed bereikbaar per mail en telefoon, altijd even vriendelijk.

Goede service, nog enigszins betaalbaar, prettige communicatie, snel klaar

Kwaliteit én service onder één dak

Dit is het bedrijf om met je paardentrailer naar toe te gaan. Na ieder jaar voor de onderhoudsbeurt bij Martin te zijn geweest, nu een nieuwe Humbaur Single gekocht. Alles kan, niets is te gek. Wat een service. Top!

Goede service en kwaliteit

Sinds een aantal jaar hier vaste klant, en nog steeds te vreden. Service en kwaliteit top.

Totaal geen problemen en anders gewoon opgelost

Zoals bovenstaande

Eerlijke voorlichting geen gelul netjes behandeld

Fijn bedrijf, prima geholpen

Heel fijn en professioneel geholpen

dinsdag een app gestuurd of we woensdag trailers mochten komen kijken . De manier van appen was al heel spontaan , Ook het rond kijken bij trailers die voor ons interessant waren werd open en makkelijk gedaan , geen mooie verkoop praatjes , voelden alle maal erg gemakkelijk. , Uiteindelijk weg gegaan na mooie trailer plus een aanhanger gekocht te hebben , helemaal blij naar huis gegaan , Morgen trailer halen , hebben dr zin in

Zuidzijde 104 B

2977 xd Goudriaan