Snelle en goede levering

Duidelijke offerte, snelle levertijd en aflevering.

Goed!

Goede communicatie en goed geholpen!

Zeer klantvriendelijk. Een luisterend oor naar de klant toe. Voelde mij tijdens gesprek heel op m.n gemak. Geweldig bedrijf is een aanrader om daar je aanhanger en/of paarde trailer te kopen zeer veel keuze. Helemaal top dit bedrijf.

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes geholpen met de koop van een paardentrailer Deze ook keurig netjes geleverd

top geregeld

Martin een zoekopdracht gegeven voor een kipper voor mijn bedrijf. snelle reactie en mooi spul. snel tot een mooie deal gekomen. erg blij met de service.

duidelijk en goede service

Nieuwe bodem in onze mentrailer geplaatst en volledig nagezien. Duidelijk en goed advies. Top uitgevoerd. Wij zijn er weer blij mee en hopen weer een paar jaar met onze trailer op pad te gaan.

goede, snelle en vriendelijke service

Mijn trailer heeft een onderhoudsbeurt en een nieuwe opbouw gekregen. Dit hebben ze snel en erg netjes gedaan.

Altijd super geholpen

Ik heb mijn trailer gekocht bij Martin. Ik werd er goed geholpen en ben nog steeds zeer blij met mijn trailer. Jaarlijks kom ik terug voor onderhoud.

Prima service, vriendelijk, goed en snel

Paardentrailer moest nagekeken worden. Dat kon snel. Ik ben tussendoor gebeld over de gebreken en de mogelijke oplossingen en kosten. Dus gewoon uitstekende service!

Snelle en goede service

Op een zaterdag gebeld en kon gelijk terecht en de dinsdag daarna was onze trailer gerepareerd.

Goed, snelle levering, goed geholpen en mooi product!

x

top service, komen afspraken na

onze aanhanger was aan een onderhoudsbeurt toe. gebeld en kon binnen 2 dagen geregeld worden. geen onnodige vervangen onderdelen, wat te repareren is gewoon gerepareerd.

Trailer daar gekocht en nu voor onderhoud gebracht. Keurig gedaan en goed geholpen

Zeer goed bevallen

Hele goede service.

Goed geholpen

Ik wist niet zo goed welke aanhangwagen ik wilde en ben uitstekend geholpen.

Prettig!

Fijn bedrijf, goede en snelle service!

Vriendelijk, eerlijk en goede service!

Prettig contact, vriendelijk, eerlijk en een goede service. Kan het iedereen aanbevelen!

TOP service

Al jaren wordt mijn trailer onderhouden door Zuidzijde Trailers altijd goede en snelle service gehad, staan altijd voor je klaar en je kan er altijd direct terrecht

fijne mensen

Ik ben fijn geholpen met mijn trailer. Goede communicatie en snelle reparatie

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig. Goede service.

super

snelle service vriendelijk en behulpzaam.

Prima sevice

Prima ervaring met dit bedrijf

Goede service vriendelijke mensen

Snelle service