Top service

Zeer snel en kundig geholpen

dik voor elkaar

hij stuurt en remt weer als nieuw

vriendelijk en correct

Komt afspraken na

Zeer vriendelijk en kundig, goede service!

Ik heb mijn auto daar net gekocht. Zeer vriendelijk en kundig geholpen. Alfred is een kundig man en open in de communicatie. Duidelijk en kundig. Geen gevoel van een ‘standaard’ autoverkoper waar volgens mij iedereen een hekel aan heeft.. persoonlijke aandacht en service, precies wat je wilt als je zo’n grote en belangrijke aankoop doet.

Prima service tegen redelijk tarief. Klant wordt goed ingelicht over de staat van de auto.

Wederom zeer tevreden

APK gedaan. Snel en kundig.

Klantvriendelijk en goede service

Bij autogaragebedrijf Meijer hebben wij geen klagen. Goede service en marktconforme prijzen. Daarbij altijd vriendelijk geholpen en een luisterend oor bij vragen. Kortom prima.

Perfecte service

Zoals altijd goede en snelle service

Ben wel goed geholpen

Had gevraagd wat het zou kosten vooraf maar kreeg geen antwoord,achteraf vond ik wat ik moest betalen wat aan de hoge kand voor olie en een filter,even aan de computter moet gewoon bij de uurloon in zitten en niet extra betalen en daar nog weer btw over,mijn colega,s vinden dat ik gelijk heb,verder wel goed.

Top service en enorm klantvriendelijk

Zeer betrouwbare en nette garage . Die afspraken nakomt en een zeer goede service verleend. Erg klantvriendelijk. Zou iedereen aanraden daar een auto te kopen.

Goeie service

Net bedrijf, vakmannen

Je word snel geholpen. Vriendelijk snel weer op de weg

Altijd prima.

Altijd goed en prettige omgang !

Netjes en correct zoals het hoort.

Altijd volgens afspraak, nette werkplaats en gastvrij personeel.

Zeer klantvriendelijk en eerlijke deal!

Fijn ontvangst. Eerlijke prijs en geen verkopers praatjes.

Staan gelijk voor je klaar

Autotechniek Alfred Meijer staat voor zijn werk, snel en betrouwbaar. Heeft oog voor de klant en is altijd in voor een praatje.

Helemaal goed

Alles was exact zoals het in de advertentie stond. Man was erg vriendelijk en flexibel. Zeer tevreden ook met de auto!

Zeer Positief

Zeer goede service, alle aandacht, afspraken worden nagekomen

Auto kopen

Goed geholpen en snelle service om de auto gereed te maken.

Snelle service, prima contact en komt afspraken na.

Positief, Apk + vier nieuwe banden. Goed geregeld.

Het was een lange trip vanuit zuid limburg . Maar zeker de moeite waard geweest. Helemaal top !

Prima. Altijd goede service en kwaliteit.

Je kunt in 9 vd 10 gevallen direct geholpen worden. Prettig contact met medewerkers. Bereidwillig om mee te denken.

Nette zaak

We hebben onze auto daar gekocht en onze oude auto ingeruild en een eerlijke prijs ervoor gekregen. De garagehouder is een nette en vrolijke verschijning Zeker een aanrader

Prettige zaak

Zeer nette auto kunnen kopen bij deze garage. Zeer klantvriendelijk en snel geholpen. Inruil was ook geen enkel probleem.

Meedenken en zoeken nasr een oplossing En het is gelukt

Zoom 24

9231DX Surhuisterveen