perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben in zeer korte tijd een professioneel chauffeur geworden. Meneer Hoekstra laat je je op je gemak voelen, waardoor een veilige leeromgeving ontstaat. Hij is rustig in zijn aanwijzingen, waardoor je alle technieken snel oppakt. Ik zou deze rijschool aan een ieder voordragen. Daarnaast zijn de kosten die aan de verschillende pakketten verbonden zijn, absoluut prijs/kwalitieit waardig!

goede service, goed behandeld

Zeer prettig. Ik was daarvoor bij een andere rijschool in groningen (1-2drive) en was zeer ontevreden. positief: - rustig, kalm, duidelijk in uitleg, op tijd, kond zich aan mn niveau aanpassen. Flexibel qua tijden. Goed georganiseerd (meteen betalen en ondertekenen etc). Positiv feedback altijd. negatief: in principe niks. Persoonlijk bij mij was hoekstra misschien iets te \"lief\" en had het gevoel dat de rijexaminator op dingen let die hoekstra bij mij niet had gezien. Hij had vaker in de lesauto op mijn fouten kunnen wijzen of direkter kunnen zeggen wat er minder goed ging.

perfect, zeker aan te bevelen

Vakkundig en geduldige instructeur, flexibel met facturering.

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne lesperiode gehad. Uiteindelijk 33 uurtjes en in één keer geslaagd. Aanrader!

goede service, goed behandeld

Prima rijschool, veel plezier tijdens de rijles

Toutenburgleane 16

9255JD Tytsjerk