Snelle acurate service!

Snelle reactie bij zoektocht naar onderdeel. Prettige afhandeling.

Goede ervaring

Mijn auto was total loss gereden en door de sleepdienst naar een schadebedrijf gebracht. Met de foto's van de verzekering een goed bod gekregen en alles netjes en snel afgehandeld.

Zeer stipt, ze doen wat ze beloven

Zeer stipt, ze doen wat ze beloven

super goed niet duur maar wel goed

Goede kwaliteit en niet duur en als het dan toch eens mis gaat geven ze echte garantie

Correcte afhandeling met kennis van zaken.

Goed georganiseerd bedrijf waarmee het prettig zaken doen is.

Juiste onderdeel snel geleverd tegen eerlijke prijs

Middenconsole deksel voor mijn Volvo XC90 2005 werd snel geleverd tegen een eerlijke prijs. Dankzij AutoRima kan ik deze YT auto blijven rijden tegen redelijke kosten.

opstuuren van onderdeel durt te lang

bij ander sloperijen als ik voor 3 uur betaald krijg ik volgende dag op gestuurd

Goede service en klant contact!

Onze auto was total loss verklaard door de verzekeraar en is overgenomen door deze partij. Achteraf bedachten we nog dat er een aantal spullen achtergebleven waren in de auto. Deze zijn door Auto Rima netjes en kosteloos opgestuurd!

Uitstekend !!

Wij hebben onze volvo xc90 bij jullie gebracht voor een andere versnellingsbak, de auto is bij ons opgehaald door Jan, een ontzettend aardige man met hart voor zijn werk. Vervolgens hebben wij na reparatie de auto bij jullie opgehaald, wat een geweldig mooi bedrijf hebben jullie met allemaal behulpzame en vriendelijke mensen, voor mijn man een ware "snoepwinkel" en de onderdelen die hij nog wilde zijn op dat moment zelf gehaald en bevestigd Bedankt voor jullie service en het warme gevoel dat jullie als bedrijf geven

Altijd succes met de as vragen tot nu toe

Prettig en professioneel contact Goede prijs kwaliteitsverhouding

Heel prettig geholpen door heel vriendelijk personeel

Ben steeds heel vriendelijk geholpen, ook toen ik nog even moest nadenken over mijn te bestellen onderdelen. Daarnaast waren de goederen met zorg ingepakt en de aflevering was goed en heel snel. Ben dus nog steeds, net als zo'n 20 jaar geleden, heel tevreden.

Vlot en betrouwbaar

Was mij aangeraden Volvo demontage bedrijf, door een Volvo Only specialist. Pluim voor keurige soepele vlotte afhandeling. Dit had ik eerder moeten weten als 16 jaar berijder van Volvo's (480 turbo, V40 en V70)

Goede service en onderdelen

Leuk gesprek gehad met de eigenaar, terwijl de onderdelen werden vervangen.

Snel, deskundig, en op 1: vriendelijk.

Zie boven.

Vriendelijke medewerkers accuraat en snel

De dame die ik aan de telefoon was was vriendelijk en gevat (positief) schakelde snel naar een collega over mijn vraag en mijn benodigd onderdeel was binnen een paar minuten besteld! We hebben hartelijk gelachen aan de telefoon en het juiste onderdeel gevonden! Gr René

Aanrader

Heldere communicatie, snelle verzending en kwaliteitsonderdelen.

Prima, betrouwbaar, Top!!

Zeer goede ervaring. Ruilmotor laten plaatsen . Rijdt weer als nieuw.

Snel,vakkundig en zeer vriendelijk

Volgens afspraak het onderdeel opgehaald en dit stond keurig verpakt al klaar. Zeer vakundig en vriendelijk personeel. Ook nog even een gezellig praatje gemaakt met oud eigenaar Mathieu onder het genot van een kopje koffie. Mocht je volvo onderdelen nodig hebben; dan loont het zich om hier eens te informeren!

Snelle opvolging en levering ondanks een mislukte poging van PostNL

Snelle opvolging en levering ondanks een mislukte poging van PostNL

Fijne mensen met verstand van zaken!

Goed en vlot geholpen, lieftallige dame aan de telefoon, waarschijnlijk ook besmet met het Volvo virus, zoveel verstand heeft ze ervan!

Geweldig bedrijf

Ik heb al verschillende keren onderdelen besteld bij Rima Altijd goed, snelle levering en vriendelijke mensen. Zeer tevreden

Snel, professioneel, vriendelijk

Een organisatie met een goede klantenservice. Snelle reactie per e-mail. Aan de telefoon wordt je altijd netjes geholpen. Schappelijke prijzen en gedegen bedrijfsvoering. Het eerste adres wat ik bel als ik iets nodig heb voor Volvo. Je zou willen dat je bij elke organisatie zo wordt geholpen. Top bedrijf!

(P)rima afgehandeld! Snel en volgens afspraak

Mijn bijna 25 jaar oude Volvo V70 is keurig opgehaald. een paar uur later waren geld en vrijwaring online geregeld.

Meedenkend, klantvriendelijk, behulpzaam

In het verleden al onderdelen gekocht bij AUTORIMA, grote voorraad passende oplossingen, wat een mooi bedrijf!

Top gewoon tevreden

Wordt gelijk geholpen