Top bedrijf 7 jaar lang onderdelen van mogen kopen

Auto Rima is een zeer duidelijke en klantvriendelijke onderneming. Ik heb jaren lang een xc90 2004 grijs kenteken gereden als bouw auto waar regelmatig ditjes en datjes aan vervangen moesten worden. Leuke band met het personeel, schappelijke prijzen en veel goedkoop reisplezier mogen hebben. Klein ongelukje op het eind en nog een prima prijs voor het 470000 km verleden apparaatje gekregen. Thanks en tot de volgende Volvo,…. Betrouwbare voertuigen!

Fantastisch

Hallo Mijn xenon koplamp stuk Auto Rima gebeld voor advies Ze hebben mij na veel gezoek in de voorraad terug gebeld Was best ongerust het zijn namelijk mee draaiende lampen Geen probleem zei een zeer vriendelijke dame Wij hebben er een gevonden Ongekende service Dankjewel Auto Rima 5 sterren

Groot assortiment, snelle verzending

En als er iets misgaat, wat overal kan gebeuren, wordt je niet met een kluitje het spreekwoordelijke riet in gestuurd, maar netjes geholpen. Top!

Mee-denkend over tweede leven onderdelen

Zoeken naar een oplossing voor een reservewiel probleem kwamen we snel tot prettige zaken; licht metalen velg, z.g.a.n. tegen een scherpe prijs en snel geleverd.

Snel duidelijk en goede service

De enigste met 440 onderdelen die me kon helpen! Snel reactie, en word opgestuurd . Dankjewel

Zeer goede sevice

Zeer vriendelijk en goed geholpen, wordt met de klant meegedacht

Nette prijs en snel verstuurd.

Snelle reactie op de aanvraag. Onderdelen voor een nette prijs en daarna snel en goed ingepakt verstuurd. Blij mee!

Verkeerde deur besteld maar mocht hem toch ruilen na het termijn

Helaas het verkeerde type besteld, kon hem zonder gezeur omruilen ook al stond deze al een tijdje te wachten op de klant. Zeer vriendelijk personeel.

Prima service. Snelle verzending.

Heel vriendelijk en super service!

Ik rijd al jaren Volvo en kom hier graag onderdelen halen. Ze zijn zeer behulpzaam.

Jeroen: Super behulpzaam

940 spullen. In mei kom ik terug als er wat meer is en het niet zo koud is voor demonteren plastic interieur delen.

Asn BollAutoschade Verkerk Automotive

Altijd vriendelijk en super geholpen deze mensen zijn niet aan het werk maar hebben plezier

top

top

Lekke band en direct opgelost!

Onderweg naar vakantie en lekke band. Hier schakelen ze meteen! Complimenten voor de snelle oplossing en het meedenken, erg goede service. Snel adequaat en kundige monteurs. Nu op vakantie

Gewoon top!

Gebeld met meerdere vragen, alles snel beantwoord. Contact per Mail ook heel snel. Ben super geholpen!

Bij Rima altijd correct afgehandeld

Vriendelijk en professioneel

Goede service!

Reageren snel op berichten, zijn vriendelijk en komen hun afspraken na! Bestelde onderdelen snel geleverd! Mijn eerste ervaring met dit bedrijf maar zeker een aanrader als je het mij vraagt!

Snelle goede service

Mijn volvo xc90 met een kapotte turbo heb ik voor recycling aan Auto Rima verkocht. Binnen enkele dagen opgehaald, gevrijwaard en de afgesproken prijs hiervoor gekregen. Snel en netjes afgewerkt!

Perfecte communicatie

Snel duidelijk en goede prijs

Aardig en vriendelijk personeel

Snelle en veilige levering van mijn bestelde onderdelen geleverd in België,een aanrader.

Snelle en veilige levering van mijn bestelde onderdelen (geleverd in België,een aanrader. Met vriendelijke groeten

Zeer snelle en vlotte behandeling.

Goede snelle service !!

De spiegel die ik voor mijn auto had besteld was snel binnen. Helaas bleek er iets beschadigd waardoor het onderdeel niet goed te gebruiken was. Na een retourzending werd het betaalde bedrag snel teruggestort.

Uitstekende service

Voor mijn V70 had ik een buitenspiegel besteld, maar bij ontvangst van de spiegel bleek het niet het juiste model te zijn. Dat kwam omdat ik zelf niet de juiste gegevens van de auto had doorgegeven. Voor Auto Rima was dit geen enkel probleem. Binnen een paar dagen had ik de goede spiegel in huis. Zelfs in de juiste kleur, zodat ik niet naar de spuiter hoefde. Hoewel het niet aan Auto Rima lag dat ze in eerste instantie de verkeerde spiegel hadden geleverd namen ze toch de verzendkosten volledig voor hun rekening. Topservice!

Industrieweg 22

6651KR Druten