Goede service!

Het contact verliep goed, iedereen die ik heb gesproken was aardig en behulpzaam. Alles is netjes afgehandeld!

Goede onderdelen

De luchtmassameter welke ik nodig had voor de Volvo opgehaald. Het onderdeel ingebouwd en werkt goed. Ik werd er vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Tijdens het wachten kan er een kopje koffie worden gepakt.

Topbedrijf

Ik rijd al jaren volvo en elke keer als ik goed gebruikte onderdelen zoek is auto Rima een heel goed en betrouwbaar adres. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Very responsive

Very responsive, good prices and educated! very please to work whit you guys! I will put the five star when I receive the part that I asked!

Sehr vertrauenswürdig, einwandfreie Ware, faire Preise

Anfragen wurden unkompliziert und rasch beanwortet. Bestellungen zügig bearbeitet. Absolut faire Preise und einwandfreie Ware. Würde jederzeit wieder dort kaufen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Aide à la commande et demande spécial arrangeant

Le service client m’a aidé pour un pare-chocs de xc90 à des prix exorbitants et introuvable en France trouvé 3 fois moins cher et le prix de livraison est très raisonnable je recommande.

Juiste onderdeel

Mooie prijs juiste onderdeel en snelle verzending

Prima afgehandeld

Correct!

Goed bedrijf voor gebruikte Volvo onderdelen

Op aanraden van mijn Volvo dealer vanmorgen langsgeweest voor een gebruikte sierlijst welke links over de gehele auto loopt. Gisteren gebeld en had het vandaag opgehaald omdat ik er in de buurt was. Werd en vriendelijk en snel geholpen.

Snel geregeld

Geweldig & snelle service

Geweldig geholpen, en mijn portier was op voorraad en snel verzonden voor mooie prijs.

Top geregeld

Alles prima verlopen van prijsopgave tot en met levering.

Zeer snel, en erg fijn afgehandeld

Ik had een vraag voor een onderdeel via de mail gesteld, was voorradig alleen nog op een wagen die gesloopt moest worden. Werd gelijk dezelfde dag gedemonteerd en verstuurd naar mij! Past perfect en de volgende dag reed mijn eigen wagen weer

Prima ervaring!

prima ervaring!

Goede klantenservice, uiterst vriendelijk geholpen.

Vriendelijk telefoongesprek, snel geholpen en teruggebeld. Artikel was voorradig is de volgende dag al verzonden en in ons bezit. Prima bedrijf. Ik kom zeker terug als ik weer een onderdeel nodig heb.

Weer als vanouds

De schokbrekers van mijn 20 jaar oude blauwe Volvo Cross Country gingen lekken. De aardige man zou even een mooi setje voor mij regelen. Voor €250,=. Ze zitten er nu onder en de auto staat beter dan ooit weer stevig en strak op de weg na iedere hobbel. De garage constateerde nog een lekke katalysator die helaas niet meer gemaakt werd. Helaas heeft auto Rima die ook niet want die worden direct gerecycled voor het edelmetaal. Gelukkig gaat er nu een replica onder. Al met al weer heel blij met Auto Rima

Super service

Mijn bestelde onderdelen waren verkeerd onmiddellijk contact opgenomen met auto Rima zij hebben alles geregeld voor mij super aanrader top service

Goede service en erg geduldig en bekwaam.

Ontvangen onderdelen waren niet Goed zin problemen andere gehad Top service

Goed spul tijdig geleverd

Ik had meerdere kleine spullen besteld. Alles keurig verpakt geleverd op de afgesproken tijd tegen een redelijke prijs. Prettig contact gehad.

Fantastisch geholpen door Jeroen

Eerder dit jaar bij Autorima geweest voor onderdelen voor mijn V70 D5 uit 2003 met op dat moment 670.000km op de teller. Met veel dank aan de goede hulp, kennis en service van Jeroen een heel assortiment onderdelen meegenomen om de auto nieuw leven in de blazen. Volledige vering voor + achter, remklauwen, achterlichten, mistlichten, aandrijfas en nog een aantal andere zaken. Fantastisch en goed betaalbaar!

Al bijna 40 jaar klant bij Rima met volle tevredenheid

Het adres voor gebruikte Volvo onderdelen. Altijd gezelligheid !! Ga zo door

Goed en accuraat

Super professioneel!!

Goed, netjes en vlot geholpen aan de telefoon.

Onderdeel werd vlot thuisbezorgd. Vepakking was matig, slechts een stuk bobbeltjesplastic om het dure onderdeel (roetfilter) heen, doos was niet goed dichtgeplakt. Gelukkig op 1e oog niet beschadigd. Het filter moet nog gemonteerd worden, hopelijk is die goed.

Industrieweg 22

6651KR Druten