Very Good

The staf was helpfull. I wish someone would write in english for more clear messages but only wrote mach in Dutch. but thankfully Translate sights are better today. I experiance over all as always is that they are helpfull but some frustration was because of missunderstandings. Now it is just to cross fingers and hope everything arrives as OEM numbers I gave them says and everything fits.

onderdeel gevonden en besteld

word gelijk opgestuurd, 2 dagenlater het onderdeel in huis

Ervaren en betrokken

Snelle reactie, vriendelijk, ervaren en betrokken.

Erg fijne en snelle afhandeling

Opzoek naar schokdempers van een oudere auto. En erg snel via Auto Rima geholpen

Zeer correcte firma!

Aangenaam telefonisch contact. Reële prijzen. Komen afspraken na.

Zeer snelle levering

Goede prijs en snelle goeie service

Vriendelijk en goed geregeld

Zeer vriendelijke mensen, en de gevraagde onderdelen, waren perfect geregeld. Mochten zelfs nog koffie nemen.

in 2 woorden : top service

Vandaag weer prima geholpen , zowel aan de telefoon de balie.

alles gut

alles gut

Super service

Super service, vriendelijke afhandeling

Goed informatie

Het team rond – Rik Heuperman – zorgt waar mogelijk voor uitstekende tip top service!

Als bezitter van een „senior V70II in zwart” heb ik, mede een voortreffelijke service van de mensen in Druten, mogen ervaren en niet alleen voor de – grotere problemen – die nu eenmaal onvermijdbaar optreden als je – >450.000km – op de klok hebt staan. Voor raad en daad kun je daarmee bij hen terecht. Collegiale samenwerking met de werkplaats van vertrouwen in Elst, eveneens onder bezielde leiding van – Lex Vilier – mag ook wel degelijk in een adem worden genoemd. Kortom, in deze tijd helemaal niet meer zo vanzelfsprekend. Bij mijn laatste vraag over een bagatel, wat kost dit ....? Staat Rik bijna een beetje verlegen: „tja, wat heb ik gedaan? even gedemonteerd en gelijmd en weer gemaakt, € 0,00! en nu, weer op weg naar de volgende mijlpaal 1.000.000km.” Warm aan te bevelen voor grandioze en tip top service!

Ondanks drukte perfecte afhandeling

Van dat gene wat ik nodig had een foto en filmpje gemaakt en door gestuurt. Ging perfect...

Zeer goede kwaliteit

Positief

Goed aanbod en nette prijzen

Mooie voorraad, geen absurde prijzen en verzendkosten.

Top, komen hun afspraken na, leveren op tijd voor een goede prijs

Top bedrijf

SUPER SNEL EN GOED GEHOLPEN

deze mensen weten waar ze over praten. super aardige mensen

Altijd goed voor een mooie prijs

Fijn personeel

Uitstekende service!

Jeroen en Mitchel zijn met mij door de sloop gelopen en alle onderdelen die ik nodig had gevonden en gedemonteerd. Uitgebreid de tijd voor genomen en uiteindelijk alles voor een goede prijs meegenomen. Dus, voor alles wat Volvo auto's betreft, sta je bij Auto Rima aan het goede adres!

Snelle reactie

Net onderdeel gevonden via de onderdelen lijn, snelle reactie, snelle handel. Levering nog onbekend daar het precies een late vrijdagmiddag betrof.

Zeer prettige mensen, altijd vriendelijk.

Kundige mensen, altijd voor een vraag beschikbaar.

Snel en perfect

Zeer snelle reactie en een tevreden klant!

goed helder en duidelijk

netjes snel gewoon goed

Goede service en in voor een grapje

Ze weten heel goed waar over het gaat als je een vraag stelt dat noem ik vakkennis toppie

Per ora tutto OK. Comunicazioni perfette

La mia esperienza la potrò comunicare quando avrò a disposizione la merce

Industrieweg 22

6651KR Druten