Uitstekende service!

Rima heeft zonder probleem een onderdeel omgeruild dat ik zelf verkeerd had besteld en heeft dit ook nog eens omgeruild per koerier.

Goede service na aankoop. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Eerlijke analyse en goed advies.

Na aanschaf van roetfilter zeer snelle levering. Overige vragen deskundig behandeld. Garantie van 3 maanden is bewezen zeer goed afgehandeld. Vaste klant geworden.

Zeer goede service en kwaliteit producten

Prettig contact, aan de verwachting ruimschoots voldaan, bedankt!

Op zoek naar een niet zo gebruikelijk onderdeel van mijn Volvo S80, maar de medewerkers van Rima vonden het binnen één dag en stuurden het meteen na betaling met de post naar me toe.

Heel snel en duidelijk : een Topbedrijf !!!

Snelle service en echt betaalbaare onderdelen die altijd in perfecte staat binnenkomen.

Heel goed

Overzichtelijke website, onderdelen zijn goed en vlot geleverd

Wat een warm bad.

In Frankrijk, Le Mans, ging onze 855 uit 1996 defect gescheurde cylinder kop. De auto is op onze kosten, de Anwb wilde het niet doen ivm de leeftijd van de auto, naar Nederland gebracht. In Nederland ontving ik bij Auto Rima een mooi aanbod een ander motorblok en het inbouwen ervan. Ik vind het geweldig hoe ik geholpen ben. Chapeau dank jullie wel

Snelle levering

Super snelle levering alleen geen track en trace ontvangen

Uitstekend geholpen door Jeroen van Auto Rima !

Afgelopen vrijdag was ik met mijn Volvo V70 uit 2006 bij Auto Rima. Ik had een aantal onderdelen nodig om de schade aan mijn auto te kunnen herstellen. Motorkap in de juiste kleur, koplamp, luchtfilterhuis allemaal op voorraad en voor een nette prijs. Vervolgens hebben Jeroen en zijn zoon ook nog even de oude kapotte motorkap omgewisseld en de nieuwe gemonteerd. Uitstekende service. Bedankt en tot de volgende keer.

Snelle service, juiste onderdeel, goede prijs.

Ik werd goed geholpen met het vinden van een onderdeel. Deze hebben zo voor mij via de telefoon besteld. Vakantie periode!!!!

Snelle service, juiste onderdeel, goede prijs.

Snelle service, juiste onderdeel, nette prijs.

Uitmuntend

Behulpzaam vriendelijk en snel

Zoals altijd uitstekend geholpen

Kwalitatief goede onderdelen voor nette prijzen. Het komt zelden voor dat ze iets niet hebben liggen.

Mijn gewenste kristallen schakelpook XC40 gevonden voor een redelijke prijs.

De schakelpook was goed verpakt en geen gebruiksporen aanwezig. Dag na bestelling al in huis. Top.

Top jeroen is een baas

Mijn Volvo had redelijk wat schade en jeroen heeft me niet alleen geholpen met de juiste spullen vinden, hij heeft me zelf een goede deal gegeven en geholpen met een kleine montage zodat ik niet 2 keer hoefde te rijden. Echt top!

Goed contact en afspraken komen ze na

Al meer dan 40 jaar klant naar alle tevredenheid, wel soms de bestelling controleren ivm levertijd maar door ‘t team wordt dit dan opgelost dikke 10

Ja, super desondanks vakantie keurig het juiste artikel 5 sterren.

Ik ken dit geweldige bedrijf ruim 40 jaar. Vriendelijke mensen, altijd bereid om te helpen terug te bellen enz. Groetjes Jacques Evers.

Bedrijf Vakantie en toch je pakket opsturen ,super!

Snelle levering

Zeer snelle en correcte levering.

Het door mij gezochte onderdeel (linker stuurkolom hendel), voor een goede prijs gekregen. Mijn probleem is opgelost. Dank U Erik Ackermans

ga zo door mannen (en vrouwen!)

ben altijd weer blij met jullie !

Topervaring

Na een verzoek van mijn kant ontving ik direct een mail met de nodigde informatie. Na aanlevering hiervan ontving ik direct een prijs en is mijn auto op afspraak opgehaald. Snel en adequaat.

Snel geleverd, goed verpakt, past perfect

Ventilator airco was kapot. Gebruikt onderdeel besteld. Snel geleverd. Eenvoudig te betalen en super goed verpakt. Alles werkt weer zoals het hoort. Bedankt voor de service

Super toko, altijd snel en correct geholpen

Nog nooit geen nee gekregen op mijn zoektocht naar onderdelen voor mijn 960/v90

Altijd goed!

Prima contact via de mail, aardige mensen en snel verstuurd.

Top deskundig en snel

ik werk al jaren samen met dit bedrijf en nooit moeilijkheden of iets anders gewoon goed en ze willen je daar waar ze kunnen je ook helpen.

Industrieweg 22

6651KR Druten