Fijne ervaring, vriendelijk geholpen door de telefoniste!

Ik werd goed geholpen met het vinden van een onderdeel. Deze hebben zo voor mij via de telefoon besteld.

Pefect

Wij werken al jaren samen met Auto Rima. We leveren onze oude gebruikte Volvo's bij hun in en we kopen onze gebruikte onderdelen er ook weer. Worden altijd perfect geholpen en zijn uitermate tevreden.

Hebben altijd wel wat ik nodig heb.

Het grootste assortiment Volvo onderdelen van NL voor redelijke prijzen.

Alles vlot geregeld

Op mijn vraag op de site kreeg ik zeer snel een reactie en na nog wat aanvullende informatie te hebben gestuurd, had ik enkele dagen laten de onderdelen in huis. Top geregeld.

I bought a leather electric seat for Volvo C70

Good communication with the team, the item was in a pretty good shape for a second hand seat and well matching the picture. Fast delivery (quite expensive but i live in south of France). happy of my purchase.

• Would you recommend us? Yes

Vriendelijk en behulpzaam

Ik vroeg of een onderdeel nummer op mijn auto past. Ze hebben het netjes uitgezocht en het juiste onderdeel gevonden

erg goed

2x aan telefoon, supercorrect geholpen. werd snel teruggebelt met duidelijk antwoord en oplossing. Kennis van zaken en vlotte afhandeling. Onderdeel was op postkantoor voor ik t wist.

Super vriendelijk geholpen door Chantal

Efficient vriendelijk helemaal fijn geholpen

Bedrijf met enorme voorraad en vriendelijk personeel

Beste bedrijf voor een ieder die Volvo rijd.

Meiden aan de telefoon zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam, andere medewerkers hebben buitengewoon veel kennis en behulpzaam en tevens voorzien zij je van een gedegen advies!! Top bedrijf!!

Perfect bedrijf, goede organisatie.

Al meer dan 40 jaar klant. Nagenoeg alle onderdelen op voorraad. Werknemers erg lang in dienst die dan ook veel weten en ook weten waar de onderdelen staan. Goede service, altijd bereid mee te denken. Goede organisatie, er wordt altijd terug gebeld of ze het onderdeel hebben. Uitstekend, ga zo door ! Volvo “ Henk van de Scheur, Barchem. ( Voorheen Volvo “ David “ en Autowascentrum David, Vorden. )

Professionell und kullant

Gerne empfehle ich Auto Rima weiter, tolle Dienstleistung und Sevice

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super!

Nadat ik een verkeerd onderdeel had besteld, werd ik met één telefoontje geholpen om snel het juiste onderdeel te krijgen.

Goede service en vriendelijk personeel!

Personeel is kundig en behulpzaam. Vriendelijk aan de telefoon en de producten van auto RIMA zijn van goede kwaliteit. Als je 2e hands onderdelen nodig heb voor je volvo is dit the place to be!

Zeer correct bedrijf

Mijn Volvo V70, met gebreken, te koop aangeboden aan auto Rima. Waar ik tevens ook mijn onderdelen bestel als er iets aan mijn Volvo vervangen moet worden. Nette prijs kunnen afspreken en volgens afspraak keurig opgehaald. Had de chauffeur nog geappt ivm de benodigde papieren. Ik maakte mij toch een beetje zorgen. Maar de chauffeur kwam bij mij zeer betrouwbaar over en stelde mij gerust. Auto is netjes gevrijwaard en meteen m’n centen gekregen. Echt top bedrijf!! Bedankt

Altijd correct en deskundig

Auto Rima is deskundig en komt afspraken gewoon na zoals het hoort.

Grote service gerichtheid

Prettig en altijd vriendelijk te woord gestaan

Alles top.

Alles perfekt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Allways helpfull and professional

Good quality parts and very good service

• Would you recommend us? Yes

Bijna alle onderdelen voorradig en de service is prima

Mijn ervaring met RIMA was prima. Niet alleen onderdelen werden snel bezorgt maar vooral de service van de medewerker betreffende de sofware/info over de radio/navi units was heel welkom.

Correcte en snelle afhandeling

Door buurman werd ik gewezen op Auto Rima. Kon artikel op hun site zelf niet vinden, maar via e-mail contact snel bericht ontvangen dat gevraagd onderdeel voorradig was. Diezelfde dag nog op de post gedaan. Heel fijn!

Vriendelijke en meedenkende assistentie

Na vriendelijk telefonisch contact met een telefoniste en een duidelijk advies mocht ik tussen de middag toch even mijn onderdeel ophalen,terwijl het eigenlijk pauze was. Top

Gewoon TOP !

Komt alle afspraken na en zijn allemaal even vriendelijk....erg prettig om daar te komen.

Prima communicatie

Onderdeel op de onderdelenlijn gezocht. Auto Rima reageerde snel en vermeldde ook nog de kilometerstand van de auto waar het onderdeel uitkwam. Netjes. Paar mailtjes heen en weer en we hadden een deal over de prijs. Heel redelijk. Prima ervaring.

heerlijk bedrijf met super service

ik was na een ongeluk op de snelweg erg cersrietig,juist als het financieel erg tegenzit veel schade aan mijn auto na een tip dat auto rima volvo onderdelen had daar gelijk heengereden na afspraak het eerste wat ipviel was de goede organisatie en de goede sfeer,ook onder al het personeel een monteur kwam met de juiste dpuegel en zei dat hij er wel even op zou monteren,(gratis)!dat kwam mij erg goed uit alles top geregeld,én als kadootje had hij ongevraagd mijn lelijke schade volledig weggepoetst!!,wat een held,wat een service wr zijn dus toch nog echte bedribven,met echte mensen!! chappeau!! groet gert blom

Industrieweg 22

6651KR Druten