Tweedehands auto gekocht die voor me gezocht was. Alle mankementen die er (nog) waren prima opgelost. \"ik wil niet dat er een auto de garage uit gaat die niet helemaal in orde is\". Complimant voor zo\'n houding.
goed geholpen.
zeer goede ervaringen! service is top. beschikbaarheid en bereikbaarheid is top.
Prima. ik kan me geen betere garage bedenken. kan er altijd terecht. Zelfs voor olie pijlen wat ik zelf niet kan. een kapotte lamp, je wordt meteen geholpen. Zelfs je auto komen starten is geen enkel probleem. voor de APK wordt de afspraak correct afgehandeld.
Vriendelijkheid, Vakkundig onderhoud van de auto. Snelle service
Positieve ervaringen...vriendelijk en correct Tegelijkertijd zakelijk nuchter. Goede klantvriendelijke attitude!
Vakkundig geholpen! Snelle reparatie tegen een eerlijke prijs.
In 2004 een tweedehands Toyota bij dit bedrijf gekocht. Ik rij daar nog steeds met veel plezier en weinig kosten mee. Erg aardige mensen, altijd koffie, prima service. Toen ik een keer een leenauto, Smart automaat, niet in zijn achteruit kreeg, kwam André van Sint Anthonis naar het CWZ in Nijmegen rijden om mij te helpen, zonder ook maar iets in rekening te brengen: TOP. Voor een nieuwe occasion zal ik zeker weer bij Zegers uit komen.
Aansluiting fietsendrager naar auto functioneerde niet. In no time in orde gemaakt, met zeer waardevolle informatie over gebruik aansluiting. Top.
altijd prettig en makkeluk
Wij hebben juli jl een mooie fort fiesta gekocht die is top een goede service zijn helemaal blij met de klantvriendelijk heid als je belt kunde gelijk komen
Altijd op zoek geweest naar een betrouwbare garage. Een garage waar je niet het gevoel krijgt waar ze je vanalles wijs kunnen maken omdat je er zelf toch geen verstand van hebt. Een garage waarvan je niet het gevoel krijgt dat je onnodige (dure) reparaties aan je auto uit voeren. Een garage die vertrouwen geeft. Nu een aantal keer voor APK en onderhoud bij Zegers geweest. Ik moet zeggen dat ik dit tot nu toe gevonden heb bij hen. Ze geven mij het gevoel dat ze eerlijk zijn, houden voor mijn gevoel geen mooie praatjes om me vanalles wijs te maken. Daarnaast ook al gratis gebruik gemaakt van hun breng-en haalservice en hun gratis leenauto. Ook dit is natuurlijk super! Kortom wij blijven hier komen voor APK en onderhoud onze auto\'s. Betrouwbaar en dichtbij.
De heren zijn super vriendelijk en verlenen een super service. Wij zijn zeer tevreden over Jan en Andre Zegers.
Lepelstraat 25 A
5845BK Sint anthonis