Klantvriendelijk, transparant, professioneel en met resultaat

Aangezien wij onze caravan wilden verkopen viel onze keuze op Karsten caravans. Wij wilden geen koopjesjagers aan de deur, dus wij kozen voor bemiddeling. Caravan werd door Karsten getaxeerd en de getaxeerde waarde was voor ons verrassend hoog. Wij werden door Patrick Karsten prima op de hoogte gehouden van de voortgang en de caravan is door hem binnen de termijn van een half jaar verkocht voor de afgesproken prijs. Wij wensen de nieuwe bezitters veel plezier met de caravan. Verkoopafhandeling werd prima verzorgd! Kortom een aanrader als je je caravan op een rustige manier wilt verkopen! Topbedrijf!

Redelijk bedrijf waar je vrij gelaten word

Mijn eerste indruk is dat dit een bedrijf is die snelle verkoop wil voor hun verkopende klanten. Wij kwamen onverwacht en werden zeer gastvrij ontvangen. We mochten uitgebreid de camper bekijken en werden totaal niet onder druk gezet of dergelijke. De koop ging niet door omdat onze prijzen ver uit elkaar liggen. Dit omdat ik kopende partij een bedrag in gedachte heb en de verkopende partij een bedrag. Wat ik wel voel is dat het bedrijf snel wil verkopen en eigenlijk niet veel rek in de onderhandelingen zit. Hun eigen citaat is : VOORDELEN VAN EEN CARAVANMAKELAAR Uw caravan en camper verkopen tegen de hoogste prijs En dat merk je terug in de onderhandelingen, en krijg je het gevoel dat ze er echt voor hun klant staan. Helaas koop je daar zonder garantie en evt iets van garantie zou de verkopen bevorderen. Kortom je merkt dat het een jong bedrijf is met een handig concept als tussen handelaar alleen iets professioneler in garantie of reparaties aan de verkochte camper of caravan is wenselijk. Voor de rest een leuk bedrijf waar groei in kan zitten, zal ik ze voor nu aanbevelen. Ja maar gebruik al kopende partij ook je verstand. Een caravan van 2000 euro zal geen gouden koets zijn. Daartegen mag je van een camper van 28000 euro verwachten dat alles heel is. Kortom ga door zo maar denk na over de toekomst

Geweldige service goede afhandeling!

Geweldige service goede afhandeling! Alles heel goed verlopen en een heel prettig contact! Snelle verkoop! Kortom prima service! Onze dank is groot!

Top service!!

Vriendelijke verkoper(s), niets moet! Vrijblijvend en een hart voor de zaak! Begeleiding is geweldig!! Chapeau!! Een vette 10!!!

professioneel

Kort geleden een caravan (Tabbert) gekocht , zeer professioneel geholpen. Eenmaal thuis aangekomen hebben we de volgende dag de voortent en daarna de luifel opgebouwd, alles was compleet. Gr. Kees / Lies Bode

Miskoop gedaan

Vorig jaar november een caravan gekocht via Karsten, de disselbak was beschadigd verder zou hij goed zijn. Caravan opgehaald en in de stalling gezet. In juni opgehaald voor vakantie bleek er meer aan de hand dan een kapotte disselbak, gasleiding was verrot, caravan had vochtschade voor en raam ging niet open, tijdens het rijden lieten de bovenkastjes los. Karsten kan hier niets aan doen maar de verkoper heeft willens en wetens een verrotte caravan te koop gezet. Aankoop was 2250 euro en nu bij inruil bij een caravanbedrijf slechts 850 euro voor terug. Tip voor Karsten de caravans toch beter nakijken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Door medische noodzaak gedwongen om op korte termijn voor onze geplande vakantie een caravan aan te schaffen. Het zou onze eerste worden , we hadden geen enkele ervaring Bij de bezichtingen zijn we goed geholpen maar bij de aankoop fout voorgelicht over de technische staat van de caravan die abdopminabel bleek te zijn toen we elders de gasslang lieten vervangen Twee kogellagers eruit, de stabilisator werkte niet, vering stuk, remblokken slecht. Een groot risico op schade onderweg Zo hadden ze beginnende caravanhouders op pad willen sturen naar zuid frankrijk Voor de verkoper is er goed gewerkt maar met ons geluk is gespeeld Telefonisch contact hierover worden woorden verdraaid Bovag zou niet nodig zijn geweest zeiden ze,want ze hadden alle vertrouwen in het onderhoud van de caravan door de vorige eigenaar die zelf automonteur was. Zonder die garantie was de technische staat toch zeker voldoende volgens Karsten. Alleen moest de gasslang vervangen en nagezien worden. De menselijke maat is weg, vertrouwen geschonden en er mag niets over gezegd worden. Caravan is zakelijk verkocht Geen excuses Wij zijn zwaar teleurgesteld in dit bedrijf

goede service, goed behandeld

De caravan is binnen 4 maanden door Karsten verkocht. Ik kan daar alleen maar tevreden over zijn. Het contact met Patrick verliep op een prettige manier en de administratieve en financiele afwikkeling van de verkoop ging uiterst snel. Ik ben een tevreden klant!

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn caravan voor verkoopbemiddeling bij Karsten aangeboden en binnen 2 weken verkocht! Deskundige, vriendelijke en snelle afhandeling. Super tevreden over het resultaat! 👍

perfect, zeker aan te bevelen

Prima resultaat na 3 weken was onze caravan verkocht. Correcte en professionele afhandeling. Vakkundig advies en uitstekende communicatie met Patrick. Wij vinden dit bedrijf een absolute aanrader.

Super klantvriendelijk kundig bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pas geleden onze caravan verkocht. Voor een top prijs. Vanaf het moment dat we in contact kwamen met Karsten zijn we goed geholpen. Erg duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers. Nemen echt werk uit handen, top!

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn vrouw en mijzelf langs deze weg Caravancentrum Karsten bedanken voor de professionele snelle verkoop van onze TEC Travelbird 380 caravan bouwjaar 2012.En ook een aanbeveling als u uw caravan wilt verkopen,geen gedoe aan huis etc.Reden verkoop door medische omstandigheden.Groet Janie & Hans Peperkamp uit Velp

zeer slecht, onaanvaardbaar

Op zich snel geholpen maar de prijs van de reparatie was 40%(!) hoger dan geprognosticeerd. De afspraak was om vooraf te bellen als het bedrag hoger uitviel dan verwacht. Dat hebben ze echter niet gedaan. Vervolgens gaat men uit van het principe “we hebben toch sorry gezegd? Betaal dan nu maar gewoon het volle pond.” Waar ze met een beetje meer begrip en coulance hadden ze een klant voor het leven gehad. Voor mij een teleurstellende en daarmee eenmalige ervaring. Tip voor de mensen van Karsten: Print de volgende quote en hang hem boven je bed. “Quality in a service or product is not what you put into it. It is what the client or customer gets out of it.”

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Caravan via Karsten te koop aangeboden. Eerlijke en duidelijke manier van zakendoen.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Professioneel, deskundig, accuraat, snel reagerend en vriendelijk

goede service, goed behandeld

Profesioneel en zakelijk. Keurige behandeling en er wordt efficient gewerkt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

onze ervaring was niet goed caravan gekocht met achteraf gat in het dak was niet gemeld en diverse gebreken uiteraard verhaal gehaald maar niemand gaf thuis zowel karsten als de vorige eigenaar en dan zie je ze nu op tv waar je op moet letten bij aanschaf pfffff

perfect, zeker aan te bevelen

Prettige persoonlijke benadering. Deskundige hulp. We waren de caravan binnen een maand kwijt. Geen gedoe thuis, echt fantastisch!! Van harte aanbevolen!

goede service, goed behandeld

Inmiddels hebben ze voor mij al twee caravans snel verkocht goed geregeld en netjes afgewikkeld ga zo door toppie!!

perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring uit het verleden was : Wat een gedoe om zelf je caravan te verkopen: Dat geloop aan de deur, ervoor thuis moeten blijven Enzo. Maar nu hebben we het anders ervaren. Karstencaravanmakelaardij. Je maakt eerst telefonisch een afspraak, je brengt je caravan naar Patrick, je loopt samen (en hij bekijkt alles best kritisch, en terecht) de caravan door en zet de afspraak op papier. En amper een maand later was alles rond. Echt een aanrader deze verkoop methode. \" Douce points\" roepen wij dan .

goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk, Patrick Karsten weet uitstekend de marktwaarde van de caravan en komt snel zijn afspraken na Onze caravan binnen een week verkocht! Snelle en professionele afwikkeling. Eigenlijk zijn er 3 partijen tevreden, mooi toch!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Noorderdracht 59 A