Goede service voor een eerlijke prijs.

Vriendelijk, klant gericht, duidelijke communicatie over wat er gedaan moet worden en wat optioneel is, en wat het geheel zal kosten.

Geen ervaring

Ik heb 18-9-22 een review geschreven dat ik mijn buscamper ging ophalen. En dat wij zeer tevreden waren over van der Vaart. Maar die review hoort wel bij van der Vaart campers. Foutje van mij.

Altyd word je er netjes geholpen

Positief

Zeer correct

Steeds goede informatie. Houdt zich aan de afspraken .

super geregeld en dik tevreden

Snel en perfect geholpen. Prima partij die afspraken na komt en de verwachtingen daarmee laat uitkomen. Aanrader!

Net en correct bedrijf

Alles gaat in overleg. Je komt niet voor verrassingen te staan en de auto is in goede handen.

Zoals van ouds snelle service bij autokeuring inclusief koffie. Heel aardige mensen en goede prijs.

Goede Service, Flexibel, Snel en denken met de klant mee.

Inplannen van afspraak ging makkelijk. Overleggen over hetgeen er gedaan moet worden en wat de kosten zijn. Bellen netjes op wanneer de auto klaar staat,

Super Service

Zeer correct en vriendelijk , staan altijd voor je klaar.

Zelfs ongevraagd mijn koplampen helder polijsten!

Goede service. Ze zien gewoon wat er nog meer gedaan moet worden dan alleen de lampjes vervangen. Kleine moeite, zichtbaar resultaat.

Fantastisch

Van te voren een prijsopgaaf En je weet wat ze gaan doen

Snelheid en goede service.

Super servicegericht.

Werd gelijk geholpen zonder een afspaak. Bedankt .

Mee denkend

Zeer fijn bedrijf nemen de tijd voor je en denken goed mee om je zo snel en goed mogelijk te helpen

Prima service!

Keurig gebeld en prijsindicatie gekregen van te voren wat ongeveer de kosten zijn.

Vriendelijk, volgens afspraak!!

Altijd fijn om bij Van der Vaart met je auto te mogen zijn. Vriendelijke mensen met goed en eerlijk advies! Dankjewel! En tot de volgende keer!

Je wordt er vriendelijk geholpen en ze hebben deskundig personeel

Goede service. Fijn bedrijf

Weer een zeer goede ervaring.

Nette Garage

Vriendelijk personeel, netjes geholpen!

snel en goed

Zo fijn om in het eigen dorp een goeie garage te hebben met uitstekende service!

een geweldige ervaring

Ik ging Afgelopen zaterdag mijn bus camper halen. Toen ik daar aankwam zag ik mijn camper helemaal opgebouwd. De luifel uit alles klaar gezet voor een laatste inspectie voor mij. En klaar voor aflevering. Er was iemand die met mij alles controleerde of alles naar wens was. En dat was het, en heb toen een uitgebreide uitleg gehad over de werking van alles. Dit heb ik zelf nog nooit meegemaakt maar weet nu wel dat het kan. In alle rust en tijd niet belangrijk. Ik weet waar ik de volgende keer wel moet zijn.

Top alles is zo als het moet zijn

Top bedrijf

Altijd goed