snelle service,vriendelijke en vakkundige dienstverlening

snelle service en vriendelijk, vakkundige bejegening!

Perfecte service

Wij zijn zeer tevreden, erg goede service

Altijd top!

Blijft een voorbeeld hoe de mannen het voor elkaar hebben. Altijd welkom, vakkundig en vriendelijk! Absolute aanrader om hier klant te worden.

Fantastische service, zoals altijd!!!

Met het volste vertrouwen brengen we onze auto’s naar Paul en Nico toe!!

Top garage!

Top service, vriendelijke mensen. Je wordt snel en fijn geholpen!

Snel geholpen, goede service

Ik vind het belangrijk dat het voertuig goed wordt nagekeken en dat er wordt gerepareerd wat gerepareerd moet worden. Geen nonsens verhalen. Betrouwbaar bedrijf.

Zeer deskundig, vriendelijk en eerlijk.

Fijne vriendelijke mensen, bellen van te voren om door te geven wat er wel of niet aan de auto is.

Betrouwbaar, betrokken, betaalbaar en vooral ook aardige lui!!

Denken goed mee, werken secuur en zijn service gericht.

Snel geholpen, kundig, behulpzaam, erg vriendelijk!

Ik werd gelijk geholpen. Personeel was erg vriendlijk. Fijn en betrouwbaar bedrijf!

Zeer zorgvuldig

Voor APK van de camper daar geweest. Alles goed nagekeken en gerepareerd. Goede communicatie.

eerlijk advies en correcte afhandeling altijd.

fijne uitleg over prijsopgave en snelle service. uitgebreid rapporten nette correcter service.

Eerlijke en vriendelijke goede service.

Auto bij dezelfde garage in onderhoud gelaten. Eerlijk verhaal, duidelijke afspraken.

Duidelijk en vriendelijk

Ivm olielekkage een afspraak gemaakt. Snel was duidelijk wat het probleem was en het werd dezelfde dag verholpen. Goed op de hoogte gehouden.

Correcte ontvangst

Gebeld over extra service. Prima.

Snelle service , goede uitleg, vriendelijk.

vriendelijk, betrouwbaar, snel en goede service!

Top!

Ze doen meer dan ze beloven.

Top gasten, hun gaan verder waar andere stoppen.

Correcte Service

Vriendelijk en goede service

Bij van der Vaart word ik altijd snel en deskundig geholpen, en de service is prima

Goede service jaar in jaar uit

Goede service al zolang als ik er klant ben staan ze altijd voor je klaar.

prima garage

Zeer vriendelijke mensen. Je wordt uitstekend en professioneel geholpen echt een aanrader.

Fantastisch geholpen!

Auto is super snel klaar. Er is vakkundig en kritisch gekeken naar de noodzaak en onderhoud van de auto. Na het ophalen rijdt mijn auto weer als een zonnetje! Goede service en dank voor de koffie (en het lachen)!

Direct en goed geholpen

Bij onverwachte gebreken goed bereikbaar, goed geholpen en meestal ook direct, zonder afspraak zodat je meteen of dezelfde dag weer op weg kan.

fijn mensen en eerlijk daar hou ik van

fijn mensen en eerlijk daar hou ik van

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Wij hebben begin januari 2022 een occassion gekocht bij dit bedrijf. Een supermooie Renault Clio. Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen en komen hier zeker nog eens terug.

Schoonenburgseweg 9

6611AA Overasselt