Vriendelijke snelle services

Vriendelijke mensen .. snelle services ... echt een aanrader ! . Fijn weekend

Een prima bedrijf waar ik veel vertrouwen in heb

Mijn wagen voor een apk en grote beurt bij dit bedrijf gebracht. Vooraf heb ik een kosten indicatie ontvangen en achteraf een melding dat de wagen klaarstaat. Helemaal vertrouwd dit bedrijf waar ik al vele jaren mijn bedrijfsauto heen breng. Tot volgende keer.

prettig

prettige omgang

APK, vlot geregeld, duidelijke uitleg

Voor de jaarlijkse APK kon snel een afspraak gemaakt worden. Klein dingetje snel verholpen. Aandachtpunten duidelijk uit gelegd, zonder opdringerig te zijn. (sommige andere garages proberen er op een vervelende manier meer geld aan te verdienen) Perfekt!

deskundige kijk op alles!

Auto is in goede handen, werken secuur meestal in de ochtend gebracht op de avond klaar. Goede uitleg wat er gedaan is en wat er eventueel nog gedaan moet worden (aandachtspunten).

Altijd uitstekende service

Het is altijd een feest om hier te komen. Er staat altijd een lekker bakje koffie klaar. Echte vakmannen die weten wat ze doen en extra eventuele kosten worden altijd in overleg besproken. Ook een van de weinige wie je jouw auto kunt toevertrouwen.

Snel en goed geholpen!!

Ik had een afspraak staan voor een winterset wissel. Binnen no time zat de set erop. Bedankt voor de snelle en goede service. Tot de volgende keer!

Fijne service, vriendelijke mannen

Fijn dat de heren Van der Vaart meedenken met de mogelijkheden. Fijne service, vriendelijke mannen.

Duidelijke afspraken en transparant.

Prettige ontvangst en goede duidelijke uitleg over hoe men werkt.

Duidelijk verhaal vooraf!

Keurig gebeld wat er gedaan moet worden!

Super service

Zeer klantvriendelijk neemt de tijd en denkt met je mee wat de beste oplossing voor jouw is. Goed overleg en zeer vakkundig en betrouwbaar.

Klantgericht en gevoel voor service

Goed service en helder over wat er gebeuren moet. Prettig bedrijf en medewerkers.

Erg vakkundig bedrijf

Geweldig bedrijf met erg vakkundig personeel en wat ook belangrijk is altijd welkom voor bijvoorbeeld een kopje koffie. Kortom Geweldig bedrijf met erg vakkundig personeel. Mooi volk daar in Overasselt.

Zeer adequaat en snel geholpen met juiste gevoel voor urgentie

Top, zoals altijd.

Top, zoals altijd

prima service

vriendelijke en bekwamen mensen c.q. monteurs

Vakmensen met klantgerichte aanpak

Bij van der Vaart werken vakmensen die klanttevredenheid écht belangrijk vinden. Je wordt goed geïnformeerd, er wordt meegedacht en ze hebben een flexibele instelling en oplossingsgerichte aanpak. Kortom, ik ben heel tevreden!

klantvriendelijk in een woord een topbedrijf

Hebben 31 aug onze hobby camper opgehaald en we zijn er super blij mee . Je wordt vriendelijk ontvangen door willem. En super afgeleverd en uitleg was geweldig door Cor.

Geweldige service!

Snel en vakkundig geholpen !

Service altijd goed

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Gewoon een fijne garage om naar toe te gaan.

Erg klantvriendelijk en prima service

Meedenkend

Prima familiebedrijf

Perfecte service!

Vriendelijke mensen, perfecte service!

Snel en professioneel!

Snel en professioneel!

correct behandeling. Prima service

De garage denkt op een plezierige wijze mee met de klant en adviseert prima. Zonder onnodige zaken aan te raden.

Schoonenburgseweg 9

6611AA Overasselt