snel en goed

Voor start onderhoud goed eerst geïnformeerd wat de werkzaamheden zijn aan de camper en indicatie van de kosten. Afspraak, onderhoud, prijs en werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Prima geholpen

Opnieuw prima en netjes geholpen, van te voren gebeld wat we precies wilden en dat is ook precies zo uitgevoerd. Top!

Vriendelijke en correcte controle voor Apk

Afspraak voor Apk

Professionele en persoonlijke aandacht

Fijne en snelle dienst, met fijne service en vriendelijkheid personeel.

snelle service

SUPER!!!!!!

Deskundig personeel en geweldige service

prima geholpen

Goede service, prettige bediening

Inmiddels ben ik een paar jaar klant, altijd naar tevredenheid

Ik ben goed geholpen en tevreden

De noodzakelijke reparaties worden van tevoren goed besproken en daarna, volgens afspraak, netjes uitgevoerd.

Top tent

Staan gelijk voor je klaar met de juiste kennis

Geweldige persoonlijke benadering

Super ontvangen door de eigenaar en medewerkers, onder het genot van een bakje koffie besproken wat er met mijn auto moest gebeuren. Duidelijke afspraken vooraf gemaakt, dus geen verassende kosten achteraf. Super service, ik kom er zeker vaker terug.

Fijne garage zeer ervaren monteurs

Zeer fijne en goede garage altijd netjes behandeld. Echt een aanrader.

Professionele monteurs

Super snel ,en uitermate vakkundig ,in een woord Top bedrijf

gewoon helder en goed

prima service. belt vooraf wat er te doen staat.

Altijd goede service

Goede service en raadzaam advies

Hoi Wel wat laat maar niet vergeten ,jullie allemaal nog de beste wensen ,gezondheid en geluk in 2021 Door corona is het nu niet makkelijk , inmiddels heb ik 50.000km afgelegd met de focus Tot gauw en groetjes Sjaak en inna jansen

Een snel en vakbekwaams autobedrijf!

Fijne vakmensen die je snel helpen!

Prima garage.

Uitstekende garage. Vooraf is bekend wat er uitgevoerd wordt en wat de kosten zijn. En ze geven goed advies.

zie onder

zeer vriendelijk en zeer snel

top bedrijf

top bedrijf

Netjes en zeer correct geholpen

Altijd zeer netjes en correct geholpen Snelle service

Goed georganiseerd en ook juist geïnformeerd, dus prima.

prima behandeling

ik was er voor de gebruikelijke onderhoudsbeurt. Gewoon heel.netjes en goed gebeurd. Voor het eventuele meerwerk is er overleg en wordt er meegedacht

N geweldig bedrijf je wordt er fijn en goed behandeld n aanrader om naar toe te gaano

Ze controleren de auto van top tot teen en als je naar huis gaat weet je dat je n veilige auto rijd vakmanschap bij vd/ vaart bedankt

Schoonenburgseweg 9

6611AA Overasselt